Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη στον Βύρωνα – Τεράστια η ζημιά στο κατάστημα, τι λέει ο ιδιοκτήτης (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στον Βύρωνα – Τεράστια η ζημιά στο κατάστημα, τι λέει ο ιδιοκτήτης (vid)

Το χτύπημα των διαρρηκτών σε ΑΤΜ στον Βύρωνα, στην οδό Καραολή και Δημητρίου, ταρακούνησε τα ξημερώματα όλη την περιοχή. Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κατάστημα ρούχων. Ήταν τέσσερις τα ξημερώματα όταν οι δράστες έφτασαν με ένα αυτοκίνητο στο σημείο όπου βρίσκεται το ΑΤΜ. Διέρρηξαν το κατάστημα και παροχέτευσαν από την πίσω πλευρά του ΑΤΜ […]

Το χτύπημα των διαρρηκτών σε ΑΤΜ στον Βύρωνα, στην οδό Καραολή και Δημητρίου, ταρακούνησε τα ξημερώματα όλη την περιοχή.

Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κατάστημα ρούχων.

Ήταν τέσσερις τα ξημερώματα όταν οι δράστες έφτασαν με ένα αυτοκίνητο στο σημείο όπου βρίσκεται το ΑΤΜ. Διέρρηξαν το κατάστημα και παροχέτευσαν από την πίσω πλευρά του ΑΤΜ αέριο.

Προκάλεσαν σπινθήρα και έτσι ακολούθησε η έκρηξη.

Οι κλέφτες παρά το γεγονός ότι ισοπέδωσαν το κατάστημα κατάφεραν να μην καταστρέψουν το εσωτερικό του ΑΤΜ και έτσι άρπαξαν δυο «κασετίνες» με χιλιάδες ευρώ πριν εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δράστες ήταν τρεις, ενώ από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο βρισκόταν το ΑΤΜ υπολογίζει τη ζημιά στα 40.000 ευρώ, ενώ, όπως λέει μιλώντας στο iefimerida, το κατάστημα βρίσκεται στο σημείο περισσότερα από 30 χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις