Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μέτρια η Εθνική, έχασε ευκαιρίες και οι Ούγγροι πήραν το ματς (vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέτρια η Εθνική, έχασε ευκαιρίες και οι Ούγγροι πήραν το ματς (vids)

Η Ελλάδα έχασε με 2-1 από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, για τη 2η αγωνιστική του Nations League. Οι γηπεδούχοι παρότι δεν είχαν οπαδούς στο πλάι τους λόγω τιμωρίας μπήκαν δυνατά και στο 15′ προηγήθηκαν με τον Σαλάι, αλλά τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με κεφαλιά ο Μανωλάς. Ο Μπάρκας έπιανε τα πάντα για την Εθνική, αλλά […]

Η Ελλάδα έχασε με 2-1 από την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, για τη 2η αγωνιστική του Nations League.

Οι γηπεδούχοι παρότι δεν είχαν οπαδούς στο πλάι τους λόγω τιμωρίας μπήκαν δυνατά και στο 15′ προηγήθηκαν με τον Σαλάι, αλλά τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με κεφαλιά ο Μανωλάς.

Ο Μπάρκας έπιανε τα πάντα για την Εθνική, αλλά τα πολλά αμυντικά λάθη έφεραν και το 2-1 από τον 43′ Κλάινχαϊσλερ.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει και πάλι τους Ούγγρους στις 12 Οκτωβρίου στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Επίσης στο άλλο ματς του ομίλου η Φινλανδία κέρδισε με 1-0 την Εσθονία και πλέον έχει δυο νίκες.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ρόσι): Γκουλάσι, Μπέσε, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Νάγκι, Κλάινχάισλερ, Κόβατς (81′ Πάτκαϊ), Σάλαϊ, Βάργκα (62′ Λόβρεντσιτς), Ζάλαϊ (69′ Έπελ).

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (52′ Οικονόμου), Τζαβέλλας (46′ Λυκογιάννης), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Πέλκας, Δώνης (46′ Μήτρογλου).

Η βαθμολογία του Ομίλου

1. Φινλανδία 6 (2-0)

2. Ουγγαρία 3 (2-2)

3. ΕΛΛΑΔΑ 3 (2-2)

4. Εσθονία 0 (0-2)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις