Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γαβρόγλου για “κουδούνι στις 9:00”: Θα σταματήσει κι ένας από τους 3 καβγάδες στο σπίτι!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαβρόγλου για “κουδούνι στις 9:00”: Θα σταματήσει κι ένας από τους 3 καβγάδες στο σπίτι!

Σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τη θέση του να χτυπάει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία στις 9:00, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου επανέρχεται με νέες… καλύτερες δηλώσεις. Μετά τον υπνάκο που “υποσχέθηκε” στα παιδιά, ο υπουργός είπε σήμερα πως με αυτή την αλλαγή θα σταματήσει ένα από τους τρεις καθημερινούς καβγάδες στα σπίτια. Μιλώντας στον […]

Σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τη θέση του να χτυπάει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία στις 9:00, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου επανέρχεται με νέες… καλύτερες δηλώσεις.

Μετά τον υπνάκο που “υποσχέθηκε” στα παιδιά, ο υπουργός είπε σήμερα πως με αυτή την αλλαγή θα σταματήσει ένα από τους τρεις καθημερινούς καβγάδες στα σπίτια.

Μιλώντας στον Real FM ο κ. Γαβρόγλου είπε «οι μεγάλοι καβγάδες γίνονται για τρία πράγματα στα σπίτια. Το ένα είναι “άφησε επιτέλους το κινητό σου και ασχολήσου με τα βιβλία”. Το δεύτερο είναι “κοιμήσου, αργείς”, και το πρωί “ξύπνα, ξύπνα”. Είναι οι βασικές εντάσεις σε μία οικογένεια. Εμείς δεν λέμε ότι όλα αυτά ως δια μαγείας θα σταματήσουν».

Παράλληλα πρόσθεσε «υπάρχουν πάρα πολύ σοβαρές επιστημονικές μελέτες, για το πότε “ξυπνάει” ο οργανισμός ενός εφήβου. Αυτή την εβδομάδα συγκροτώ μια επιτροπή με επιστήμονες τους οποίους είχα συμβουλευτεί, πριν το πω προφανώς.

Αποτέλεσμα εικόνας για γαβρογλου

Είναι εξαιρετικοί επιστήμονες που μελετούν αυτό το πρόβλημα σε όλον τον κόσμο. Να δούμε μαζί και με εκπροσώπους της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ και τα τεχνικά στοιχεία, και θα αποφασίσουμε».

Ακόμα υπογράμμισε ότι «για το Λύκειο και το Γυμνάσιο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί τα παιδιά πάνε μόνα τους στο σχολείο. Για το θέμα του Δημοτικού θα το μελετήσουμε. Προφανώς οι εργαζόμενοι θα μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους νωρίτερα στο σχολείο. Να το δούμε και θα βρούμε λύση».

Δείτε ακόμη:

gavroglou-epal.jpg

Καταχειροκροτήθηκε ο Γαβρόγλου στον αγιασμό: «Του χρόνου, θα κοιμόμαστε λίγο παραπάνω»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις