Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Ανυπομονώ”: Το σέλφι – βίντεο του Ακόστα πριν χορέψει στο Ηρώδειο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Ανυπομονώ”: Το σέλφι – βίντεο του Ακόστα πριν χορέψει στο Ηρώδειο

  Ο παγκοσμίου φήμης χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Κόβεντ Γκάρντεν έρχεται με το 25μελές μπαλέτο του για μία και μοναδική παράσταση κάτω από την Ακρόπολη. Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ο Κάρλος Ακόστα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην παράσταση που έχει ετοιμάσει για το ελληνικό κοινό στο Ηρώδειο. Ο σπουδαίος χορευτής στέλνει το δικό του μήνυμα στους Ελληνες, […]

 

Carlos-Acosta-in

Ο παγκοσμίου φήμης χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Κόβεντ Γκάρντεν έρχεται με το 25μελές μπαλέτο του για μία και μοναδική παράσταση κάτω από την Ακρόπολη.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ο Κάρλος Ακόστα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην παράσταση που έχει ετοιμάσει για το ελληνικό κοινό στο Ηρώδειο.

Ο σπουδαίος χορευτής στέλνει το δικό του μήνυμα στους Ελληνες, υπενθυμίζοντας το ραντεβού στις 26 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας, «ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο υπέροχο θέατρο κάτω από την Ακρόπολη».

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθούν στον οργανισμό Coeurs pour Tous Hellas 

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Coeurs pour Tous Hellas συστάθηκε το 2015 για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια, ως έμπρακτη δέσμευση και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Έργο του είναι η κάλυψη των νοσηλίων για τις επεμβάσεις, που πραγματοποιεί φιλανθρωπικά, ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός, με τη αφιλοκερδή σύμπραξη των Ελλήνων γιατρών του Προγράμματος Συγγενών Καρδιοπαθειών του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ. Το Coeurs pour Tous Hellas έως σήμερα, έχει υποστηρίξει 106 άπορα παιδιά με συγγενή καρδιοπάθεια.

ACOSTA DANZA / Carlos Acosta A CELEBRATION
ΗΡΩΔΕΙΟ 26 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με διάλειμμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις