Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαγικό: Κάιλι Μινόγκ – Τζέισον Ντόνοβαν τραγουδούν την ιστορική επιτυχία τους 30 χρόνια μετά (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαγικό: Κάιλι Μινόγκ – Τζέισον Ντόνοβαν τραγουδούν την ιστορική επιτυχία τους 30 χρόνια μετά (vid)

Σχεδόν τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που το «Especially for You», ένα ντουέτο που τραγουδούσαν μαζί οι δύο Αυστραλοί ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ και Τζέισον Ντόνοβαν, κατακτούσε τα παγκόσμια charts. Οι δύο τραγουδιστές, που πλέον έχουν ξεπεράσει τα 50, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής σε εκδήλωση του Radio 2 στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου και χάρισαν […]

Σχεδόν τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που το «Especially for You», ένα ντουέτο που τραγουδούσαν μαζί οι δύο Αυστραλοί ποπ σταρ Κάιλι Μινόγκ και Τζέισον Ντόνοβαν, κατακτούσε τα παγκόσμια charts.

Οι δύο τραγουδιστές, που πλέον έχουν ξεπεράσει τα 50, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής σε εκδήλωση του Radio 2 στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου και χάρισαν σε όλους μια υπέροχη στιγμή.

Τη δεκαετία του 80, η Μινόγκ και ο Ντόνοβαν πρωταγωνιστούσαν ως «Σαρλίν» και «Σκοτ» στην σαπουνόπερα Neighbours, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στη χώρα και διεθνώς.

Το επεισόδιο του γάμου τους είχε σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης, καθηλώνοντας πάνω από 22 εκατομμύρια θεατές στους δέκτες τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για jason donovan kylie minogue

Μετά την αποχώρηση της Μινόγκ από τη σειρά και ενώ η καριέρα της ως τραγουδίστρια είχε αρχίσει να απογειώνεται, ο Ντόνοβαν άρχισε να αισθάνεται παραμελημένος, με αποτέλεσμα η σχέση τους να τελειώσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για jason donovan kylie minogue

Οι δύο σταρ είχαν ξανασυναντηθεί επί σκηνής το 2012.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις