Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παρίσι: Επίθεση με μαχαίρι και σιδηρολοστό στη μέση του δρόμου (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Παρίσι: Επίθεση με μαχαίρι και σιδηρολοστό στη μέση του δρόμου (pics-vid)

Τρόμος ξανά στο Παρίσι. Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι και σιδηρολοστό επιτέθηκε, το βράδυ της Κυριακής σε πολίτες. Τραυμάτισε επτά ανθρώπους, τους τέσσερις σοβαρά, πριν συλληφθεί. Ο δράστης της νέας επίθεσης στο Παρίσι είναι Αφγανός και σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας τίποτα, σε αυτή τη φάση, δεν παραπέμπει σε τρομοκρατική επίθεση. Ο δράστης συνελήφθη […]

Τρόμος ξανά στο Παρίσι.

Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι και σιδηρολοστό επιτέθηκε, το βράδυ της Κυριακής σε πολίτες. Τραυμάτισε επτά ανθρώπους, τους τέσσερις σοβαρά, πριν συλληφθεί.

Ο δράστης της νέας επίθεσης στο Παρίσι είναι Αφγανός και σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας τίποτα, σε αυτή τη φάση, δεν παραπέμπει σε τρομοκρατική επίθεση.

Ο δράστης συνελήφθη από ομάδα ανδρών της ομάδας δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 23:00 στο 19ο διαμέρισμα, στο βόρειο τμήμα του Παρισιού, κατά μήκος του καναλιού του Ουρκ.

Πηγή προσκείμενη στην έρευνα ανέφερε ότι ο άνδρας που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και σιδηρολοστό επιτέθηκε «σε ανθρώπους που του ήταν άγνωστοι στον δρόμο».

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, τέσσερις σοβαρά, ανάμεσά τους δύο Άγγλοι τουρίστες,. Ένας αυτόπτης μάρτυρας υπέστη νευρικό κλονισμό.

«Κράταγε έναν σιδηρολοστό στο χέρι και τον πέταξε στον έναν από τους διώκτες του, κατόπιν έβγαλε μαχαίρι», αφηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις