Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ψυχικό: Αυτός είναι ο άτυχος φαρμακοποιός – Κατέθεσε η σύζυγός του
ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχικό: Αυτός είναι ο άτυχος φαρμακοποιός – Κατέθεσε η σύζυγός του

Το κίνητρο του εκτελεστή του άτυχου φαρμακοποιού στο Ψυχικό ψάχνει η Αστυνομία, με επικρατέστερο ενδεχόμενο να είναι οι οικονομικές διαφορές. Οι αρχές ερευνούν τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις οικονομικές κινήσεις του θύματος. Χθες η σύζυγος του θύματος έδωσε μια πρώτη κατάθεση, στην οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν δεχόταν απειλές. […]

ΕΓΚΛΗΜΑ-ΨΥΧΙΚΟ.jpg

Το κίνητρο του εκτελεστή του άτυχου φαρμακοποιού στο Ψυχικό ψάχνει η Αστυνομία, με επικρατέστερο ενδεχόμενο να είναι οι οικονομικές διαφορές.

Οι αρχές ερευνούν τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις οικονομικές κινήσεις του θύματος.

Χθες η σύζυγος του θύματος έδωσε μια πρώτη κατάθεση, στην οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε ότι ο σύζυγός της δεν δεχόταν απειλές.

Όσον αφορά τον δολοφόνο, σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο του STAR, τα μοναδικά στοιχεία που έχουν γι΄αυτόν είναι από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν μεγαλόσωμο άνδρα 45-50 ετών, με σκούρα βερμούδα και καπέλο τζόκεϊ να κρύβει το πρόσωπό του.

Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που δολοφονήθηκε το Σάββατο στο γκαράζ του σπιτού του στο Νέο Ψυχικό. Πηγή φωτογραφίας: Ελεύθερος Τύπος

Να σημειωθεί πως ο φαρμακοποιός πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το σώμα το πρωί του Σαββάτου στο Νέο Ψυχικό, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα.

Σήμερα αναμένεται να εξεταστούν από το εγκληματολογικό, οι βολίδες από το περίστροφο με το οποίο δολοφονήθηκε ο άτυχος φαρμακοποιός, για να εξακριβωθεί μήπως το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Δείτε ακόμη:

Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό – Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές (vids)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις