Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

04

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δημοσιογράφος της «Αυγής»: Μόνο 3.000 πήγαν στο συλλαλητήριο, fake news τα υπόλοιπα (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Δημοσιογράφος της «Αυγής»: Μόνο 3.000 πήγαν στο συλλαλητήριο, fake news τα υπόλοιπα (vid)

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα υπήρξαν διαφωνίες για τον αριθμό των διαδηλωτών που κατέβηκαν στους δρόμους κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το πρωί της Κυριακής προκλήθηκε ένταση στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος επιχείρησε να πείσει ότι ήταν fake news οι εικόνες που μεταδόθηκαν το Σάββατο το απόγευμα […]

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα υπήρξαν διαφωνίες για τον αριθμό των διαδηλωτών που κατέβηκαν στους δρόμους κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Το πρωί της Κυριακής προκλήθηκε ένταση στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος επιχείρησε να πείσει ότι ήταν fake news οι εικόνες που μεταδόθηκαν το Σάββατο το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη με τους χιλιάδες διαδηλωτές.

«Αυτό εδώ πέρα είναι Fake news το είδε όλος ο κόσμος. 3.000 ο κόσμος που μαζεύτηκε χθες» επέμενε ο κ. Πετρόπουλος ενώ οι εικόνες που μεταδίδονταν πίσω του ήταν τελείως διαφορετικές. «Ναι, διαψεύδω το Βεργίνα TV» επέμεινε.

«Τους έβγαλαν από την τσέπη τους;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής της εκπομπής Τάκης Χατζής με τον Ανδρέα Πετρόπουλο να επιμένει: «αυτή η εικόνα είναι από την άνοιξη, όχι άλλα fake news. Ο ελληνικός λαός πιστεύει ότι είναι σωστή η συμφωνία».

Στη συζήτηση παρενέβη ο ιδιοκτήτης του ΒεργίναTV, Στέλιος Καλόγηρος, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι βέβαια, δεν υπάρχει μοντάζ. Όλα αυτά μεταδόθηκαν από το δορυφόρο του Hellas Sat. Στις 21 Ιανουαρίου δεν υπήρχε κόσμος με κοντομάνικα».

«Οι άνθρωποι της αριστεράς ψεύδονται, ό,τι δεν είναι αριστερό είναι φασιστικό» ολοκλήρωσε την παρέμβασή του ο κ. Καλόγηρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις