Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή του US Open: Η ζεστή αγκαλιά στον ηττημένο και το «This is Sparta» (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή του US Open: Η ζεστή αγκαλιά στον ηττημένο και το «This is Sparta» (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή του US Open Ο Ντελ Πότρο δεν μπόρεσε να χαλάσει τα σχέδια του Σέρβου τενίστα, ο οποίος κατέκτησε το 14ο Grand Slam της καριέρας του. Ο Αργεντινός συμμετείχε στον πρώτο του τελικό μετά την κατάκτηση του US Open το 2009 και αφού μεσολάβησαν μεγάλες περιπέτειες με την υγεία του λόγω συνεχών τραυματισμών στον καρπό. […]

10.09.2018 | 10:54

Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή του US Open

Ο Ντελ Πότρο δεν μπόρεσε να χαλάσει τα σχέδια του Σέρβου τενίστα, ο οποίος κατέκτησε το 14ο Grand Slam της καριέρας του.

Ο Αργεντινός συμμετείχε στον πρώτο του τελικό μετά την κατάκτηση του US Open το 2009 και αφού μεσολάβησαν μεγάλες περιπέτειες με την υγεία του λόγω συνεχών τραυματισμών στον καρπό.

Η απώλεια της κούπας τσάκισε τον Ντελ Πότρο, αφού εμφανίστηκε αμέσως μετά το φινάλε του τελικού με δάκρυα στα μάτια του. Εκείνη τη στιγμή πάντως ο Τζόκοβιτς πήγε στον αντίπαλό του και τον αγκάλιασε.

Αφού τον συνεχάρη για την προσπάθεια του στον τελικό, ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τον καλό του φίλο και διάσημο ηθοποιό, Τζέραλντ Μπάτλερ, φωνάζοντας τη χαρακτηριστική ατάκα από την ταινία 300: This Is Sparta!

https://twitter.com/usopen/status/1038972609210277888

Exit mobile version