Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μαξίμου: Έκδηλος ο πανικός της ΝΔ – Με βίντεο απαντά η Πειραιώς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαξίμου: Έκδηλος ο πανικός της ΝΔ – Με βίντεο απαντά η Πειραιώς

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τα σχέδια του για το Ασφαλιστικό, μέσω του πρώην δικτάτορα της Χιλής Αγκούστο Πινοσέτ, εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου. Η ΝΔ εδώ και δύο μέρες αντί να μιλήσει για την ουσία της δέσμης μέτρων που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ για ΕΝΦΙΑ, κοινωνικό κράτος και ελαφρύνσεις, έχει εξαντλήσει τα κοσμητικά επίθετα […]

μαξιμου

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τα σχέδια του για το Ασφαλιστικό, μέσω του πρώην δικτάτορα της Χιλής Αγκούστο Πινοσέτ, εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ΝΔ εδώ και δύο μέρες αντί να μιλήσει για την ουσία της δέσμης μέτρων που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ για ΕΝΦΙΑ, κοινωνικό κράτος και ελαφρύνσεις, έχει εξαντλήσει τα κοσμητικά επίθετα για τον Πρωθυπουργό. Έκδηλος ο πανικός της. 

Στην ουσία λοιπόν:

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται πως θα ακυρώσει το ασφαλιστικό για να φέρει το ασφαλιστικό Πινοσέτ.

Δεν έχει το σθένος όμως να πει πως θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Συνεχίζει να κάνει το τζάμπα μάγκα και να λέει άλλα έξω και άλλα μέσα στη χώρα.

Το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας 

Το βίντεο έχει τον ειρωνικό τίτλο «Απάντηση στο σημερινό πρωθυπουργό από τον Α. Τσίπρα» και υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού απο την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση. Στην δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας λέει: «Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι επειδή εξαπάτησε μια φορά τον ελληνικό λαό θα μπορεί να το κάνει διαρκώς. Όμως δεν τον πιστεύει κανείς. Το μόνο απ’όλα όσα λέει που είναι αλήθεια είναι ότι επιθυμεί να εξαπατήσει το χρόνο του στην καρέκλα της εξουσίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις