Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπύρος Μπιμπίλας: Κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους η θρησκεία (vid)
LIFESTYLE

Σπύρος Μπιμπίλας: Κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους η θρησκεία (vid)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη του στο «Παιδιά από σπίτι» μίλησε για θέματα όπως η θρησκεία, ο θάνατος, τα χρήματα, αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που πέρασε η οικογένεια του. «Είμαι πολύ ψαγμένο άτομο. Δεν είμαι άθεος για να κάνω εφέ και εντύπωση όπως κάνουν πολλοί. Έχω ψαχτεί πολύ από μικρό παιδί και έχω καταλάβει […]

Μπιμπιλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη του στο «Παιδιά από σπίτι» μίλησε για θέματα όπως η θρησκεία, ο θάνατος, τα χρήματα, αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που πέρασε η οικογένεια του.

«Είμαι πολύ ψαγμένο άτομο. Δεν είμαι άθεος για να κάνω εφέ και εντύπωση όπως κάνουν πολλοί. Έχω ψαχτεί πολύ από μικρό παιδί και έχω καταλάβει ότι όλο αυτό δεν μου πάει καθόλου. Δεν είναι ότι δεν είμαι χριστιανός ορθόδοξος, δεν είμαι τίποτα.

Δεν θέλω καμία θρησκεία. Νομίζω ότι αυτή η έννοια κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους και αν δεν την είχαμε θα ήμασταν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη πιο ενωμένοι.

Αποτέλεσμα εικόνας για σπύρος μπιμπίλας

Από τη μεταγλώττιση κάποια εποχή βγάζαμε πάρα πολλά χρήματα. Και από τον Μπαγς Μπάνι έχω βγάλει τόσο ικανοποιητικά χρήματα, ώστε μπορώ να σου πω ότι ένα από τα σπίτια που έχω αγοράσει είναι από τη μεταγλώττιση. Ένα από αυτά. Γιατί κατά τη διάρκεια της καριέρας αυτής αγόρασα 6 σπίτια. Τα δύο τα πούλησα.

Έχω αντιληφθεί, ξέρω ανθρώπους που με κορόιδεψαν κανονικά, γιατί τους έδωσα χρήματα και αντί να πάνε για θέματα υγείας, πήγαν στο καζίνο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις