Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Τα νέα θα σας σοκάρουν”: Πανικός, μετά από ανακοίνωση πιτσαρίας για δωρεάν πίτσα για πάντα (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

“Τα νέα θα σας σοκάρουν”: Πανικός, μετά από ανακοίνωση πιτσαρίας για δωρεάν πίτσα για πάντα (pics)

Μια ανακοίνωση της διάσημης πιτσαρίας Domino’s Pizza, ήταν αρκετή να προκαλέσει κυριολεκτικά, το απόλυτο χάος. «Καθίστε κάτω σας παρακαλούμε. Τα νέα μπορεί να σας σοκάρουν… Κάθε ένας που θα κάνει ένα τατουάζ με το σήμα μας θα πάρει ένα πιστοποιητικό για δωρεάν πίτσα για 100 χρόνια!». Όταν οι Ρώσοι άκουσαν 100 πίτσες το χρόνο για […]

Μια ανακοίνωση της διάσημης πιτσαρίας Domino’s Pizza, ήταν αρκετή να προκαλέσει κυριολεκτικά, το απόλυτο χάος.

«Καθίστε κάτω σας παρακαλούμε. Τα νέα μπορεί να σας σοκάρουν… Κάθε ένας που θα κάνει ένα τατουάζ με το σήμα μας θα πάρει ένα πιστοποιητικό για δωρεάν πίτσα για 100 χρόνια!».

Όταν οι Ρώσοι άκουσαν 100 πίτσες το χρόνο για τα επόμενα… 100 χρόνια, δεν το σκέφτηκαν καθόλου παραπάνω. Τα τατουατζίδικα, γέμισαν κόσμο.

Οι όροι της εταιρείας ήταν απλοί. Οι χρήστες θα έπρεπε:

Α. Να κάνουν τατουάζ με το σήμα της Domino’s Pizza σε ορατό σημείο του σώματος

Β. Να ποστάρουν φωτογραφία με το τατουάζ στο σώμα τους στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #dominosnavsegda και αμέσως μετά

Γ. Να πάρουν ένα πιστοποιητικό που θα τους επιτρέπει να παίρνουν δωρεάν 100 πίτσες το χρόνο για 100 χρόνια.

Οι μετέχοντες θα έπρεπε να υποβάλλουν τις φωτογραφίες μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018, ενώ η ανακοίνωση διευκρίνιζε ότι θα γινόταν πιστοποίηση της αυθεντικότητας των τατουάζ.

Τα ρωσικά κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με φωτογραφίες από τατουάζ εκατοντάδων ανθρώπων.

https://www.instagram.com/p/Bnaif1AHZvG/?utm_source=ig_embed

Με δεδομένο ότι οι φωτογραφίες στο Instagram, το Facebook και την ρωσική πλατφόρμα Vkontakte ήταν εκατοντάδες, η Domino’s αναγκάστηκε να θέσει πιο αυστηρούς όρους.

Η εταιρεία διευκρίνισε ότι μόνον «οι πρώτοι 350 άνθρωποι» που πόσταραν φωτογραφίες με τα τατουάζ στα κοινωνικά δίκτυα θα λάμβαναν δωρεάν γεύματα, ενώ προειδοποίησαν ότι ενώ τα τατουάζ θα μπορούσαν να έχουν οποιοδήποτε χρώμα, το μέγεθός τους θα έπρεπε να έχουν μήκος τουλάχιστον 2 εκατοστών.

Επίσης, η αλυσίδα κυκλοφόρησε μία φωτογραφία που διευκρίνιζε ποια θεωρούσε «ορατά σημεία του σώματος» στα οποία θα έπρεπε οι χρήστες να κάνουν το τατουάζ.

«Φίλοι μας, έχουμε ήδη 350 συμμετέχοντες»

Όμως ακόμη κι έτσι οι μετέχοντεςσυνέχισαν, με αποτέλεσμα η Domino’s να διακόψει το διαγωνισμό, ανακοινώνοντας ότι καλύφθηκαν οι 350 συμμετοχές.

«Φίλοι μας, έχουμε ήδη 350 συμμετέχοντες. Δεν δεχόμαστε νέα τατουάζ. Εάν είστε ήδη σε στούντιο με τατουάζ και κάνετε ένα θα μπείτε στη λίστα των συμμετεχόντων. Αλλά περιμένουμε τις φωτογραφίες σας πριν τις 12. Για όσους θα κάνουν τατουάζ αργότερα, θα σας συνιστούσαμε να ακυρώσετε το ραντεβού, καθώς δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να σας συμπεριλάβουμε», έγραψε η εταιρεία στη σελίδα της στο Facebook.

Οι Ρώσοι, συνέχισαν να κάνουν τατουάζ. Μόνο στο Instagram έγιναν πάνω από 80 αναρτήσεις μετά την ανακοίνωση του τερματισμού της καμπάνιας, ενώ περισσότερες έγιναν στο facebook και το VKontakte.

Η εταιρεία αποφάσισε να απαντήσει σε χρήστες που συνέχισαν να ποστάρουν, ενημερώνοντάς τους ότι θα επικοινωνήσει μαζί τους προσωπικά για να κανονίσουν τα βραβεία τους.

View this post on Instagram

#доминоснавсегда

A post shared by @ easy_anthony on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις