Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό – Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές (vids)

ΕΛΛΑΔΑ

Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό – Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Καρτέρι θανάτου φαίνεται πως είχαν στήσει στον άτυχο 57χρονο φαρμακοποιό που εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητο του το πρωί του Σαββάτου στο Ψυχικό. Σύμφωνα με νέα μαρτυρία, ο δολοφόνος φέρεται να παρακολουθούσε το θύμα. Τι ψάχνουν οι Αρχές Τραπεζικούς λογαριασμούς, οικονομικές δοσοληψίες και κάθε είδους εισροές και εκροές χρημάτων θα αρχίσουν να ερευνούν οι […]

09.09.2018 | 13:18

Καρτέρι θανάτου φαίνεται πως είχαν στήσει στον άτυχο 57χρονο φαρμακοποιό που εκτελέστηκε εν ψυχρώ μέσα στο αυτοκίνητο του το πρωί του Σαββάτου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με νέα μαρτυρία, ο δολοφόνος φέρεται να παρακολουθούσε το θύμα.

Τι ψάχνουν οι Αρχές

Τραπεζικούς λογαριασμούς, οικονομικές δοσοληψίες και κάθε είδους εισροές και εκροές χρημάτων θα αρχίσουν να ερευνούν οι Αρχές, που ψάχνουν στις οικονομικές διαφορές το κίνητρο του δράστη της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Ψυχικό.

Πάντως, ο δράστης ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τον 57χρονο και γι’ αυτό πυροβόλησε τρεις φορές τον φαρμακοποιό, στο σώμα και στο κεφάλι. Οι μάρτυρες κάνουν λόγο για έναν άνδρα με σκούρα ρούχα, μετρίου αναστήματος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε μια περιοχή γεμάτη κάμερες και αρκετή κίνηση, δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr η γειτόνισσα του αδικοχαμένου φαρμακοποιού, είδε έναν άντρα να παρακολουθεί το σπίτι του 57χρονου. Η ίδια μάλιστα, ανέφερε, ότι κατάλαβε ότι κάτι κακό έχει συμβεί από τα ουρλιαχτά της γυναίκας και της κόρης του θύματος.

«Μένω ακριβώς απέναντι από τον άνθρωπο, από τον κ. Βασίλη. Στις 09:30 το πρωί την στιγμή που ήμουν στο σαλόνι μου και να ακούσω 4 μπαμ και νόμιζα ότι ήταν λάστιχο, να σκάει το λάστιχο. Και σε λίγο ακούω: «Ο μπαμπάς, ο μπαμπάς, τον μπαμπά» από τον τέταρτο όροφο η γυναίκα και η κόρη του ούρλιαζαν. Αμέσως κατάλαβα για ποιον πρόκειται. Και βγαίνω έξω και τι να δω; Την Mercedes εδώ στο ήμισυ βγαλμένη και τον κ. Βασίλη τάβλα. Είμαστε γείτονες 15 χρόνια, πολύ καλός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός, ευγενικός, νοικοκύρης» τόνισε.

«Εγώ τον δράστη τον είχα δει και την προηγούμενη μέρα. Επειδή το σπίτι μου είναι όλο τζάμια, περιφερόμουν στην κουζίνα μου και είδα το μεσημέρι κάποιον ψηλό, μελαχρινό να μπαίνει σε αυτή την πολυκατοικία. Κοίταγε τον κήπο και δίπλα κοίταγε» ανέφερε.

Αυτόπτης μάρτυρας: «Βγήκε από το αμάξι και έπεσε κάτω»

«Άκουσα τους πυροβολισμούς. Είναι χτυπημένο το αυτοκίνητο από την αριστερή μεριά, έχει μία τρύπα στο τζάμι. Βγήκε μετά και έπεσε κάτω ο άνθρωπος. Και αυτός ήταν ένας άντρας γύρω στα 50 με μία μαύρη βερμούδα και ανέβαινε την Ιωνίας και τον πήρε κάποιο αυτοκίνητο άσπρο»ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

Exit mobile version