Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, με τη νέα σέξι συμπρωταγωνίστριά του
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, με τη νέα σέξι συμπρωταγωνίστριά του

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που αγαπήθηκε όσο καμία επιστρέφει. Οι πρώτες σκέψεις των ιθυνόντων ήθελαν τη σειρά να ρίχνει αυλαία οριστικά το φετινό καλοκαίρι, όμως η αντίδραση των τηλεθεατών οδήγησε τον Alpha στην απόφαση να δώσει το πράσινο φως στην κωμική σειρά και για τη νέα σεζόν. Το ζευγάρι «Ηλίας – Μαρίνα», Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Δάφνη […]

Min-arxizeis-ti-Mourmoura

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που αγαπήθηκε όσο καμία επιστρέφει.

Οι πρώτες σκέψεις των ιθυνόντων ήθελαν τη σειρά να ρίχνει αυλαία οριστικά το φετινό καλοκαίρι, όμως η αντίδραση των τηλεθεατών οδήγησε τον Alpha στην απόφαση να δώσει το πράσινο φως στην κωμική σειρά και για τη νέα σεζόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για μην αρχιζεις την μουρμουρα

Το ζευγάρι «Ηλίας – Μαρίνα», Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Δάφνη Λαμπρόγιαννη, όπως είναι ήδη γνωστό χωρίζει και στη ζωή του μπαίνει μια νέα, σέξι και όμορφη γυναίκα. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Κλέλια Ρένεση.

Αποτέλεσμα εικόνας για μην αρχιζεις την μουρμουρα Αποτέλεσμα εικόνας για μην αρχιζεις την μουρμουρα

Η ηθοποιός μάλιστα πόσταρε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv, τα πρώτα δυο-τρία επεισόδια της 6ης σεζόν θα δούμε τον Ηλία ν’ αναπολεί τις στιγμές με την Μαρίνα και να προσπαθεί να κλείσει τις πληγές του χωρισμού. Ωστόσο, θα μπει τυχαία στη ζωή του μια γυναίκα που θα τον κάνει, να ξαναδεί τη ζωή με άλλο μάτι.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε μιλήσει για τα νέα επεισόδια που έρχονται, φανερώνοντας και κάποιες εξελίξεις: «Το σίγουρο είναι ότι γίνομαι παππούς και περιμένω να δω τα καινούργια σενάρια από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο για να δω τι θα εφεύρει να με βάλει να κάνω. Απολαμβάνω κάθε επεισόδιο και είμαι προ εκπλήξεως κάθε φορά που διαβάζω το επόμενο επεισόδιο. Φαντάζομαι θα πενθήσω τον χαμό της αγαπημένης μου αλλά κωμικά. Εγώ θα πενθώ κι εσείς, θα γελάτε. Ούτε που ξέρω αν θα είναι σύζυγος, φίλος, φίλη, αδελφή. Θα το δούμε σύντομα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις