Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πατέρας θα γίνει ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο “πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν”
LIFESTYLE

Πατέρας θα γίνει ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο “πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν”

Γονείς θα γίνουν ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα, πέντε μήνες μετά τον γάμο τους. Ο 68χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έχει ήδη έναν γιο , τον Όμηρο Τζέιμς Κάρεϊ από προηγούμενη σχέση του και η 35χρονη σύζυγός του, έχει έναν 6χρονο γιο με τον πρώην σύντροφό της Γκοβίντ Φρίντλαντ. Το ζευγάρι μοιράστηκε τις […]

ριτσαρντ γκιρ

Γονείς θα γίνουν ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα, πέντε μήνες μετά τον γάμο τους.

Ο 68χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έχει ήδη έναν γιο , τον Όμηρο Τζέιμς Κάρεϊ από προηγούμενη σχέση του και η 35χρονη σύζυγός του, έχει έναν 6χρονο γιο με τον πρώην σύντροφό της Γκοβίντ Φρίντλαντ.

Αποτέλεσμα εικόνας για richard gere alejandra silva

Το ζευγάρι μοιράστηκε τις φωτογραφίες του γάμου τους με το περιοδικό Hello. Τότε η Σίλβα είχε πει: «Νιώθω σαν να είμαι σε ένα πραγματικό παραμύθι. Αναμφίβολα, νιώθω σαν την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Ποζιτάνο το 2014, όταν ο Ρίτσαρντ έμεινε στο ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Αλεχάντρα.

Αφότου ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον, η Αλεχάντρα ασπάστηκε το βουδισμό και μετακόμισε μαζί του στη Νέα Υόρκη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια ρομαντική τελετή στο ράντσο του Ρίτσαρντ έξω από τη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι περιμένει σε 4 μήνες το πρώτο του παιδί

Ο ηθοποιός, που έστελνε λουλούδια στην Αλεχάντρα μέχρι να αποφασίσει η ίδια να βγει μαζί του ραντεβού, πρόσθεσε στη συνέντευξη: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν. Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια πανέμορφη γυναίκα, που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθά άλλους, διασκεδαστική, υπομονετική, που ξέρει πώς να συγχωρεί, που είναι εξαιρετική μαγείρισσα και που κάνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου».

Ο ρομαντικός γάμος τους έγινε στο ράντσο του Γκρι έξω από την Νέα Υόρκη

Δείτε ακόμη:

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ για τη νέα σύζυγο: Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο σύμπαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις