Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στο σωστό μέρος, τη λάθος στιγμή: Αστυνομικός σκότωσε 26χρονο στο Ντάλας
ΚΟΣΜΟΣ

Στο σωστό μέρος, τη λάθος στιγμή: Αστυνομικός σκότωσε 26χρονο στο Ντάλας

Μία αστυνομικός στο Ντάλας μπήκε την νύχτα σε ένα διαμέρισμα που θεωρούσε ότι είναι το δικό της και σκότωσε τον άνδρα που κατοικούσε εκεί, ανακοίνωσε η αστυνομία επικαλούμενη την κατάθεσή της. Στο εσωτερικό του λάθος διαμερίσματος, η αστυνομικός έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον 26χρονο άνδρα, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς […]

Μία αστυνομικός στο Ντάλας μπήκε την νύχτα σε ένα διαμέρισμα που θεωρούσε ότι είναι το δικό της και σκότωσε τον άνδρα που κατοικούσε εκεί, ανακοίνωσε η αστυνομία επικαλούμενη την κατάθεσή της.

Στο εσωτερικό του λάθος διαμερίσματος, η αστυνομικός έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον 26χρονο άνδρα, ο οποίος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς που εκλήθησαν στο διαμέρισμα.

Η αστυνομία του Ντάλας ανακοίνωσε ότι ο Μπόταμ Σεμ Τζιν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αποτέλεσμα εικόνας για DALLAS POLICEMAN bottom

Η εφημερίδα St. Lucia Times έγραψε ότι το θύμα ήταν γιος ενός πρώην κυβερνητικού αξιωματούχου της Σάντα Λουσία, εργαζόταν στην PricewaterhouseCoopers και κατοικούσε σε φυλασσόμενο συγκρότημα κατοικιών.

Αποτέλεσμα εικόνας για νταλας

Συγγενής του 26χρονου δήλωσε στην τοπική εφημερίδα του νησιού της Καραϊβικής ότι η αστυνομικός κατοικούσε σε διαμέρισμα άλλου ορόφου του ίδιου συγκροτήματος.

Η 26χρονη αστυνομικός δήλωσε στην κατάθεσή της ότι πίστευε ότι είχε μπει στο δικό της διαμέρισμα. Ετέθη σε διαθεσιμότητα και διεξάγεται έρευνα εις βάρος της.

Αποτέλεσμα εικόνας για DALLAS POLICEMAN
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις