Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιατί ο Μαραντόνα δεν μπορεί να επιστρέψει στην προπονητική
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιατί ο Μαραντόνα δεν μπορεί να επιστρέψει στην προπονητική

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «χρίστηκε» προπονητής της μεξικανικής, Ντοράντος Ντε Σιναλόα, αλλά η εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό Μπρεστ μάλλον δεν χαίρεται και πολύ. Ο «Ντιεγκίτο» εκτελούσε χρέη προέδρου στην ομάδα της Λευκορωσίας, η οποία απέκλεισε και τον Ατρόμητο στον β’ προκριματικό του Europa League, με την Όλγα Χιζινκοβα να αποκαλύπτει στο BBC Russia ότι ο 57χρονος […]

diego maradona

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «χρίστηκε» προπονητής της μεξικανικής, Ντοράντος Ντε Σιναλόα, αλλά η εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό Μπρεστ μάλλον δεν χαίρεται και πολύ.

Ο «Ντιεγκίτο» εκτελούσε χρέη προέδρου στην ομάδα της Λευκορωσίας, η οποία απέκλεισε και τον Ατρόμητο στον β’ προκριματικό του Europa League, με την Όλγα Χιζινκοβα να αποκαλύπτει στο BBC Russia ότι ο 57χρονος δεν μπορεί να επιστρέψει στην προπονητική, καθώς το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Μπρεστ είναι σε ισχύ.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε η εκπρόσωπος της Ντιναμό: «Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τους εκπροσώπους του Μαραντόνα, αλλά δεν απαντούν. Το συμβόλαιο του Μαραντόνα δεν έχει ακυρωθεί, είναι σε ισχύ. Μάθαμε για το θέμα μέσω των social media και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα μέχρι να διευκρινιστεί η κατάσταση».

Δείτε ακόμη:

Προπονητής στο Μεξικό ο Μαραντόνα (vid)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις