Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Άνθρωποι μονάχοι»: “Πόλεμος” για τη διασκευή από την Πέγκυ Ζήνα
LIFESTYLE

«Άνθρωποι μονάχοι»: “Πόλεμος” για τη διασκευή από την Πέγκυ Ζήνα

Πριν αρκετό καιρό οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού, εξέφρασαν την οργή τους τους για τη διασκευή του τραγουδιού «Άνθρωποι μονάχοι» από την Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στα βραβεία MAD όπου παρουσίασε τη συγκεκριμένη διασκευή. Αυτή η εμφάνιση έγινε αφορμή για να ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στον Γιώργο Λύρα και τις κόρες της αείμνηστης τραγουδίστριας, Ράνια […]

Πριν αρκετό καιρό οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού, εξέφρασαν την οργή τους τους για τη διασκευή του τραγουδιού «Άνθρωποι μονάχοι» από την Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στα βραβεία MAD όπου παρουσίασε τη συγκεκριμένη διασκευή.

Αυτή η εμφάνιση έγινε αφορμή για να ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στον Γιώργο Λύρα και τις κόρες της αείμνηστης τραγουδίστριας, Ράνια και Ευαγγελία Δομάζου.

Ο manager και σύζυγος της Πέγκυς Ζήνας είχε γράψει μεταξύ άλλων στο facebook πως η τραγουδίστρια λέει χρόνια αυτό το τραγούδι στις εμφανίσεις της και τώρα θα το λέει σε όποια από τις δυο εκδοχές εκείνη θέλει και κρίνει κάθε φορά.

Η απάντηση από τις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού δεν άργησε να έρθει μέσα από το facebook:

«Η απάντηση μας στην παρακάτω δημοσίευση- ανάρτηση του κύριου Γιώργου Λύρα (manager και σύζυγος της τραγουδίστριας Πέγκυ Ζήνα). 
Πέρυσι ο κύριος Γιάννης Σπάνος (συνθέτης του τραγουδιού άνθρωποι μοναχοί) στην εφημερίδα Καθημερινή ,είχε κάνει μία δήλωση μετά την εμπειρία ζωής του απο τη Γαλλία :«Η απλότητα κρύβει δύναμη ενώ η μεγαλομανία αδυναμία».

Εμείς προσθέτουμε στα λόγια του πως και η αλαζονεία το ίδιο αποτέλεσμα έχει.Έτσι απαντάμε στον κύριο Γιώργο Λύρα σε αυτά που πιστεύει και γράφει. 

Υπεροψία; Αμορφωσιά; Λαϊκισμός; 

Τόση ανεπάρκεια δημιουργίας;

Τι δύσκολος δρόμος που είναι η απομίμηση…

Ράνια και Ευαγγελία Δομάζου-Μοσχολιού.

Ανάρτηση Γιώργου Λύρα:

««Γεια σας. Άφησα να περάσει καιρός για να πάρω θέση ως manager της Πέγκυς. Άρα και την ευθύνη .
Έκανε αυτή την διασκευή γιατί μας άρεσε. Θα κάνει και επόμενη αν μας αρέσει. Επίσης θα λέει και το τραγούδι ως έχει οπότε θέλει (ολα αυτα με την άδεια των δημιουργών) ή στην κλασική του μορφή.
Έτσι λοιπόν όλοι εσείς θα έχετε την δυνατότητα να το ακούτε όπως εσείς επιλέξετε γιατί θα υπάρχει σε όλες τις μορφές. Εάν δεν σας αρέσει καμία μπορείτε να μην το ακούτε ,εάν θέλετε να ακούτε μόνο την Βικαρα ,την οποία ακούω και εγώ, ακούστε μόνο την Βικαρα.
Η Βίκυ ήταν large άνθρωπος και τα λόγια που είπε μπροστά μου στην Πέγκυ ήταν συγκινητικά πιστεύω ότι αν μας ακούει από κάπου ψηλά θα γελάει ( ακούω και τον ήχο) διαβάζοντας ότι τρίζουν τα κόκκαλα της και ότι κάναμε ένα ανοσιούργημά. Ανόητες προτάσεις από ανόητους ανθρώπους.
Η Πέγκυ 20χρονια το τραγουδά στην κλασική μορφή του.
Τώρα που εμφανίζεται στο θέατρο Βεργίνα το τραγουδά στην κλασική μορφή του επισης.
Στα mad τραγουδισε την διασκευή.
Την Δευτέρα 10, Σεπτεμβρίου στο ΒΕΑΚΕΙΟ που θα έρθει ο Κατα και ο Σαλαμπασοπουλος(Τενόρος) θα ερμηνεύσει την διασκευή του.
Στην Αμερική που θα παει μετα …δεν ξερω ακομη
Στην κυπρο?
Στην Γερμανία?
Άρα τελικό συμπέρασμα.Το τραγούδι θα ακούγεται σε ολο τον κόσμο επειδη το επέλεξε η Πεγκυ.
Θα το λεει οποτε θελει οπως θελει και Εσείς έχετε το δικαίωμα να το ακούτε ή όχι.

Γιώργος Λυρας

ΥΓ ειμαι ανοιχτός για κόσμιες απαντησεις
Αν διαλέξετε ατακτες λέξεις…δεχομαι μονο κατά πρόσωπο,οποτε θελήσετε».

Δείτε ακόμη:

Η Πέγκυ Ζήνα εξόργισε την οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις