Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Ήρθε να μου δείξει ότι έκοψε τις φλέβες του”, λέει η 20χρονη Κική (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

“Ήρθε να μου δείξει ότι έκοψε τις φλέβες του”, λέει η 20χρονη Κική (vid)

Έσπασε τη σιωπή της η 20χρονη Κική που είδε την γιαγιά της να πέφτει νεκρή στα Γιαννιτσά από τον 38χρονο που όπως υποστηρίζει την απειλούσε τον τελευταίο καιρό επειδή τον είχε απορρίψει ερωτικά. «Ήλθε υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του που ήταν κομμένες! Και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του «πάτησε» δυο – […]

Έσπασε τη σιωπή της η 20χρονη Κική που είδε την γιαγιά της να πέφτει νεκρή στα Γιαννιτσά από τον 38χρονο που όπως υποστηρίζει την απειλούσε τον τελευταίο καιρό επειδή τον είχε απορρίψει ερωτικά.

«Ήλθε υποτίθεται για να μου δείξει τις φλέβες του που ήταν κομμένες! Και επειδή είχε μαχαίρι μαζί του, του «πάτησε» δυο – τρεις «μπάτσες» ο μπαμπάς μου.

Έφυγε και μετά ξαναήρθε με το όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Η γιαγιά μου μπήκε μαζί μου στην αποθηκούλα, γιατί προλάβαμε πέσαμε κάτω, την έριξα κάτω τη γιαγιά μου. Είχε πυροβολήσει ήδη την αδελφή μου», ανέφερε η 20χρονη φοιτήτρια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Η 20χρονη φοιτήτρια που γλίτωσε από τα πυρά του 37χρονου

Σταμάτησε να πυροβολεί και μετά σηκώθηκε η γιαγιά μου για να βγει έξω και την πυροβόλησε. Δεν είχα καθόλου σχέσεις (μαζί του). Στην καφετέρια που δούλευα ερχόταν και με ενοχλούσε. Τις πιο πολλές φορές δεν απαντούσα στα μηνύματα του. Μετά συνέχιζε μου έστελνε άλλα απειλητικά (μηνύματα). “Θα έρθω με το όπλο θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένεια σου” με απειλούσε»

Χθες Πέμπτη τελέστηκε η κηδεία της άτυχης γυναίκας της, ενώ ο πατέρας της και οι δύο φίλοι του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Οι τρεις πήραν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις