Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Είναι σκ… δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το θέσω”: Παράλυτη η Βόγκελ μετά από ατύχημα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Είναι σκ… δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το θέσω”: Παράλυτη η Βόγκελ μετά από ατύχημα

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Κριστίνα Βόγκελ. Η Γερμανίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια της ποδηλασίας πίστας αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Spiegel» ότι έχει μείνει παράλυτη. Η Βόγκελ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο Ιούνιο, μετά από σύγκρουση με άλλο ποδήλατο στο ποδηλατοδρόμιο του Κότμπους. “Είναι σκ… δεν υπάρχει άλλος τρόπος […]

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Κριστίνα Βόγκελ.

Η Γερμανίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια της ποδηλασίας πίστας αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Spiegel» ότι έχει μείνει παράλυτη.

Η Βόγκελ υπέστη σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο Ιούνιο, μετά από σύγκρουση με άλλο ποδήλατο στο ποδηλατοδρόμιο του Κότμπους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Kristina Vogel

“Είναι σκ… δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το θέσω. Όπως και να το καμουφλάρεις, δεν μπορώ πια να περπατήσω. Πιστεύω όμως ότι, όσο γρηγορότερα αποδεχθείς μία νέα κατάσταση, τόσο ταχύτερα μαθαίνεις να την αντιμετωπίζεις”, δήλωσε στο Spiegel.

Μεταξύ άλλων τίτλων, η 28χρονη αθλήτρια έχει κερδίσει το χρυσό με την ομάδα σπριντ της Γερμανίας στο Λονδίνο το 2012, αλλά και το χρυσό στο σπριντ στο Ρίο ντε Τζανέιρο τέσσερα χρόνια αργότερα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις