Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κατακρεούργησε τους παππούδες του κι έκατσε γεμάτος αίματα στο παγκάκι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατακρεούργησε τους παππούδες του κι έκατσε γεμάτος αίματα στο παγκάκι

Νέα στοιχεία για την διπλή τραγωδία στην Καβάλα όπου ένας 24χρονος με ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε τον παππού και την κατάκοιτη γιαγιά του. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αφού σκότωσε την γιαγιά και τον παππού του με ένα μαχαίρι, πήγε «λουσμένος» στα αίματα και κάθισε ατάραχος σε παγκάκι, δίπλα από το σπίτι του. Εκεί παρέμεινε μέχρι να τον […]

Νέα στοιχεία για την διπλή τραγωδία στην Καβάλα όπου ένας 24χρονος με ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε τον παππού και την κατάκοιτη γιαγιά του.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αφού σκότωσε την γιαγιά και τον παππού του με ένα μαχαίρι, πήγε «λουσμένος» στα αίματα και κάθισε ατάραχος σε παγκάκι, δίπλα από το σπίτι του.

Εκεί παρέμεινε μέχρι να τον εντοπίσουν και συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, ο 24χρονος ήταν μέσα στα αίματα και κρατούσε το μαχαίρι με το οποίο λίγο νωρίτερα είχε δολοφονήσει άγρια τους παππούδες του.

Να σημειωθεί πως τους δύο ηλικιωμένους εντόπισε νεκρούς η μητέρα του δράστη, η οποία αφού πρότινος τους έψαχνε τηλεφωνικά, έφτασε στο σπίτι τους αντικρίζοντας το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο νεαρός, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την γιαγιά του και τον παππού του!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί, δυο φορές μάλιστα μέσα σε ένα χρόνο στην ψυχιατρική κλινική της Καβάλας.

Δείτε ακόμη:

φονος

Ο 24χρονος έσφαξε τους ηλικιωμένους – Το ομολόγησε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις