Και ποιος από μας δεν θέλει ζουμερά και αφράτα τα μπιφτέκια, σαν αυτά που μας σερβίρουν στα καλά εστιατόρια; Ε λοιπόν, γιατί να μην τα φτιάξουμε μόνοι μας; Δείτε τα μυστικά των καλύτερων σεφ, για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα μπιφτέκια της ζωής σας. Ο κιμάς καλό θα είναι να είναι μοσχαρίσιος και να έχει […]
Και ποιος από μας δεν θέλει ζουμερά και αφράτα τα μπιφτέκια, σαν αυτά που μας σερβίρουν στα καλά εστιατόρια;
Ε λοιπόν, γιατί να μην τα φτιάξουμε μόνοι μας; Δείτε τα μυστικά των καλύτερων σεφ, για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα μπιφτέκια της ζωής σας.
Ο κιμάς καλό θα είναι να είναι μοσχαρίσιος και να έχει περαστεί από τη μηχανή 2 φορές.
Προσθέστε στο μείγμα σας 1-2 κουταλιές ξύδι για να μαλακώσει και να αφρατέψει τον κιμά.
Μην προτιμάτε την τριμμένη φρυγανιά αλλά μουσκεμένο μπαγιάτικο ψωμί ή κουάκερ.
Βάλτε κρεμμύδι τριμμένο και όχι κομμένο.
Ζυμώστε καλά και τρίψτε ντομάτα αν το μείγμα σας φαίνεται στεγνό.
Όλα τα μπιφτέκια πρέπει να έχουν το ίδιο μέγεθος για να μην ξεραθούν κατά το ψήσιμο.
Δείτε ακόμη: