Πυροβολισμοί σε τράπεζα στο Σινσινάτι – Υπάρχουν νεκροί (vids)

ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί σε τράπεζα στο Σινσινάτι – Υπάρχουν νεκροί (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πυροβολισμοί  σε τράπεζα στο Σινσινάτι Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ατόμων σε τράπεζα της πόλης, ενώ φαίνεται πως και ο ίδιος έχει πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ τουλάχιστον πέντε έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Τρεις άντρες και μία γυναίκα διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σινσινάτι. Ο […]

06.09.2018 | 17:39

Πυροβολισμοί  σε τράπεζα στο Σινσινάτι

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ατόμων σε τράπεζα της πόλης, ενώ φαίνεται πως και ο ίδιος έχει πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ τουλάχιστον πέντε έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Τρεις άντρες και μία γυναίκα διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σινσινάτι. Ο ένας κατέληξε, ενώ οι υπόλοιποι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Όλοι φέρουν τραύματα από τις σφαίρες.

Σύμφωνα με το Cincinnati Enquirer, το οποίο επικαλείται την αστυνομία, ένα από τα θύματα βρέθηκε στο δρόμο, ενώ ένα δεύτερο μέσα σε ένα κατάστημα με παγωτά.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην εφημερίδα, ότι είδε μία γυναίκα να κινείται προς την Fifth Third Bank φορώντας ακουστικά και να πυροβολείται από τον ένοπλο.

«Από τον 29ο όροφο ακούσαμε έναν πυροβολισμό. Μπορούσαμε αμέσως να δούμε τις αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν την Fountain Square. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχουμε συγκλονιστεί», δήλωσε ο διευθυντής της τράπεζας Gregory Harshfield.

Ο Μάικλ Ρίτσαρντσον, υπάλληλος της τράπεζας, βρισκόταν έξω από την κεντρική πόρτα του κτιρίου στη Fountain Square και κάπνιζε, όταν ξαφνικά άκουσε τους πυροβολισμούς.

«Είδα έναν άντρα να πυροδοτεί ένα όπλο μέσα στο λόμπι. Κοίταξα πίσω μου και είδα τον τύπο, πυροβολούσε και ξανα-πυροβολούσε. Μετά από αυτό άρχισα να τρέχω. Πήγα προς τη βόρεια πλευρά του κτιρίου και κάθισα κάτω», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Exit mobile version