Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδιανόητο: Επιτέθηκαν σε 9χρονη γιατί την πέρασαν για μετανάστρια
ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητο: Επιτέθηκαν σε 9χρονη γιατί την πέρασαν για μετανάστρια

Τέσσερις άνδρες επιτέθηκαν σε ένα κοριτσάκι μόλις 9 ετών, επειδή φορούσε μαντήλι στο κεφάλι του. Η εννιάχρονη, ελληνικής καταγωγής, βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου όταν δέχθηκε την επίθεση. Η αστυνομία δεν προχώρησε αυτεπάγγελτα στην προσαγωγή των τεσσάρων, αφού «ζήτησαν συγνώμη» και η μητέρα της εννιάχρονης δεν κατέθεσε […]

Τέσσερις άνδρες επιτέθηκαν σε ένα κοριτσάκι μόλις 9 ετών, επειδή φορούσε μαντήλι στο κεφάλι του.

Η εννιάχρονη, ελληνικής καταγωγής, βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου όταν δέχθηκε την επίθεση.

Η αστυνομία δεν προχώρησε αυτεπάγγελτα στην προσαγωγή των τεσσάρων, αφού «ζήτησαν συγνώμη» και η μητέρα της εννιάχρονης δεν κατέθεσε εναντίον τους μήνυση.

Όπως είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα μήνα, στα χωριά της Γέρας έχουν συγκροτηθεί οργανωμένες διαδικτυακά, αυτοαποκαλούμενες «ομάδες περιφρούρησης» που ελέγχουν σπίτια των χωριών για την πιθανότητα εγκατάστασης αιτούντων άσυλο σε αυτά.

Μάλιστα σε μια περίπτωση, παρόντων αστυνομικών, εκκένωσαν ένα σπίτι στο οποίο στεγάζονταν, από δυο Τσέχες αλληλέγγυες, πέντε Αφρικανοί αιτούντες άσυλο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα η εφημερίδα της Μυτιλήνης «ΕΜΠΡΟΣ», το κοριτσάκι στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί.

Δείτε ακόμη:

φονος

Ο 24χρονος έσφαξε τους ηλικιωμένους – Το ομολόγησε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις