Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σλούκας: Ούτε καν να γυρίσω στην Ελλάδα – Η Φενερμπαχτσέ είναι “οικογένεια”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σλούκας: Ούτε καν να γυρίσω στην Ελλάδα – Η Φενερμπαχτσέ είναι “οικογένεια”

Ο Κώστας Σλούκας ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στη Φενέρμπαχτσε κι ότι δεν έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή μια ενδεχόμενη επιστροφή σε ελληνική ομάδα. Στο περιθώριο της Media Day της Εθνικής Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την παρουσία του στη «γαλανόλευκη», αλλά και για τη Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας […]

Σλουκας

Ο Κώστας Σλούκας ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στη Φενέρμπαχτσε κι ότι δεν έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή μια ενδεχόμενη επιστροφή σε ελληνική ομάδα.

Στο περιθώριο της Media Day της Εθνικής Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την παρουσία του στη «γαλανόλευκη», αλλά και για τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Έλληνας γκαρντ υποστήριξε ότι θέλει να μείνει στην τουρκική ομάδα γιατί περνάει καλά, ενώ τόνισε ότι δεν έχει καθόλου στο μυαλό του μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα.

Σε για το αν πήρε τη σωστή απόφαση, πηγαίνοντας στη Φενέρμπαχτσε, απάντησε: «Φυσικά και ήταν η σωστή επιλογή και είμαι χαρούμενος που παίζω εκεί. Εχω παίξει τρεις τελικούς Euroleague και έχω πάρει έναν τελικό. Το κλίμα είναι φανταστικό, είναι η “οικογένειά μου”, τους αγαπώ όλους εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη και σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι η Φενερμπαχτσέ».

Σχετικά με το αν έχει στο μυαλό του μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα, δήλωσε: «100% όχι! Δηλαδή, θέλω να μείνω στη Φενερμπαχτσέ γιατί περνάω καλά, γιατί η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην ελίτ.

Έχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου, μαζί με πάρα πολλούς παίκτες εκεί, όπως είναι ο Βέσελι, ο Ντατόμε. Έχουμε δημιουργήσει έναν κορμό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης τους, που έχουμε προπονητές τον Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις