Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Επίσημο: Ο Ντέβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε το όνομα της ομάδας του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Ο Ντέβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε το όνομα της ομάδας του

Ίντερ Μαϊάμι το όνομα της νέας ομάδας του Ντέβιντ Μπέκαμ Ο Άγγλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε την ονομασία στο σύλλογό του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ παρουσίασε και το σήμα του συλλόγου. «Τέσσερα χρόνια πριν ονειρευτήκαμε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Σήμερα είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε το επίσημο σήμα του. Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι που μόλις […]

top-beckham-

Ίντερ Μαϊάμι το όνομα της νέας ομάδας του Ντέβιντ Μπέκαμ

Ο Άγγλος σούπερ σταρ ανακοίνωσε την ονομασία στο σύλλογό του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ παρουσίασε και το σήμα του συλλόγου.

«Τέσσερα χρόνια πριν ονειρευτήκαμε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Σήμερα είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε το επίσημο σήμα του. Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι που μόλις ξεκίνησε. Αυτό είμαστε εμείς. Αυτό είναι το Μαϊάμι» ανέφερε ο σύλλογος στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η νέα αυτή ομάδα, σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα, θα ενταχθεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου από το 2020. Τον περασμένο Ιανουάριο και μετά από τέσσερα χρόνια ενεργειών προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Μπέκαμ επισημοποίησε τη δημιουργία της ομάδας του.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν, έκλεισε την καριέρα του στους Γκάλαξι του Λος Αντζελες. Δεδομένου αυτού του γεγονότος, απέκτησε το δικαίωμα να αποκτήσει μία ομάδα έναντι μόλις 25 εκατ. δολαρίων, έναντι περίπου 150 εκατ., που είναι το ελαχίστως απαιτούμενο κεφάλαιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις