Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Την Κική ήθελε να σκοτώσει ο 38χρονος – Πυροβόλησε τη γιαγιά της 9 φορές (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κική ήθελε να σκοτώσει ο 38χρονος – Πυροβόλησε τη γιαγιά της 9 φορές (video)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το φονικό στην Πέλλα. Ο 38χρονος τυφλώθηκε από το πάθος του για την 20χρονη Κική από την Κρύα Βρύση των Γιαννιτσών και όταν έμαθε δεν έχει καμία ελπίδα αποφάσισε να δώσει αιματηρό τέλος. Ο 38χρονος έμαθε ότι η κοπέλα πέρασε στη Φιλοσοφική στην Κρήτη. Φοβήθηκε ότι θα […]

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το φονικό στην Πέλλα. Ο 38χρονος τυφλώθηκε από το πάθος του για την 20χρονη Κική από την Κρύα Βρύση των Γιαννιτσών και όταν έμαθε δεν έχει καμία ελπίδα αποφάσισε να δώσει αιματηρό τέλος.

Ο 38χρονος έμαθε ότι η κοπέλα πέρασε στη Φιλοσοφική στην Κρήτη. Φοβήθηκε ότι θα τη χάσει και αποφάσισε να πάει στο σπίτι της να τη ζητήσει.

Ο 48χρονος πατέρας της κοπέλας του είπε «η μικρή δεν σε θέλει» και τότε, σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το φονικό.

Είκοσι λεπτά πριν τις 22:00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο 38χρονος επέστρεψε στο σπίτι της 20χρονης.

Η 20χρονη φοιτήτρια που γλίτωσε από τα πυρά του 37χρονου

Εκεί εκτός από την κοπέλα βρισκόταν η αδελφή της, ο 48χρονος πατέρας της, ο 74χρονος παππούς της και η 69χρονη γιαγιά της.

Ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες σε έξαλλη κατάσταση, σήκωσε την καραμπίνα και φαίνεται ότι την έστρεψε στην 20χρονη. Η γιαγιά της αντέδρασε χωρίς δεύτερη σκέψη, μπήκε μπροστά και δέχθηκε τα σκάγια πέφτοντας νεκρή.

Ο 38χρονος πυροβόλησε συνολικά εννιά φορές. Τα σκάγια τραυμάτισαν ελαφρά την Κική και τον 74χρονο παππού της. Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε και λίγα μέτρα πιο κάτω προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αυτοτραυματίστηκε και πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί δέχθηκε επίθεση από συγγενείς και φίλους της κοπέλας. Τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Θεσσαλονίκη.

Όπως λένε φίλοι της Κικής η κοπέλα δεν είχε ερωτική σχέση με τον 38χρονο. Του είχε ξεκαθαρίσει μάλιστα όπως λένε ότι δεν έχει καμία ελπίδα.

Δείτε ακόμη:

Τραγωδία στην Πέλλα: Ερωτικά κίνητρα βλέπουν πίσω από το έγκλημα οι Αρχές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις