Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Μαρία Ηλιάκη ξανά ερωτευμένη – Η πρώτη φωτο με τον σύντροφό της
LIFESTYLE

Η Μαρία Ηλιάκη ξανά ερωτευμένη – Η πρώτη φωτο με τον σύντροφό της

  Η Μαρία Ηλιάκη είναι ξανά ερωτευμένη Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της με το νέο της αγαπημένο. Παρόλο που προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Μαρία αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το καλοκαίρι με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αν […]

 

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ξανά ερωτευμένη

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές της με το νέο της αγαπημένο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ σεξυ

Παρόλο που προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Μαρία αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από το καλοκαίρι με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ σεξι

Αν και δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος της, τα τελευταία δημοσιεύματα την θέλουν να είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό Στέλιο Μανουσάκη.

Ο γοητευτικός γυναικολόγος από τα Χανιά που δραστηριοποιείται, επίσης, και στον ξενοδοχειακό κλάδο, πέρασε το φετινό καλοκαίρι με την Μαρία Ηλιάκη, όπως διαβάσαμε πρόσφατα και στο «ΟΚ!», με την παρουσιάστρια να είναι στα καλύτερά της.

Η αλήθεια είναι πως και οι δυο τους ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές, αλλά αυτήν τη φορά δημοσιοποιήθηκε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία!

Δείτε ακόμη:

Κατερινα Καινουριου
Η Καινούργιου επιβεβαίωσε τις φήμες για τον νεαρό – Με έναν μη αναμενόμενο τρόπο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις