Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα αποκάλυψη: Βαρυποινίτης… αλά Φλώρος – Το ποσοστό αναπηρίας που όλο και μεγάλωνε ! (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα αποκάλυψη: Βαρυποινίτης… αλά Φλώρος – Το ποσοστό αναπηρίας που όλο και μεγάλωνε ! (pics)

Μόδα φαίνεται πως είναι οι πλαστές γνωματεύσεις κρατουμένων για να δουν την έξοδο από τις φυλακές. Η υπόθεση του Άρη Φλώρου έχουν κάνει τις εισαγγελικές αρχές να βάλουν στο «μικροσκόπιο» 700 περιπτώσεις αποφυλάκισης με αναπηρία πάνω από 67%. Μάλιστα έχουν ήδη βγάλει «λαβράκι», καθώς νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως. Ένας βαρυποινίτης προσπάθησε να βγει από […]

γιατρος

Μόδα φαίνεται πως είναι οι πλαστές γνωματεύσεις κρατουμένων για να δουν την έξοδο από τις φυλακές.

Η υπόθεση του Άρη Φλώρου έχουν κάνει τις εισαγγελικές αρχές να βάλουν στο «μικροσκόπιο» 700 περιπτώσεις αποφυλάκισης με αναπηρία πάνω από 67%. Μάλιστα έχουν ήδη βγάλει «λαβράκι», καθώς νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως.

Ένας βαρυποινίτης προσπάθησε να βγει από τις φυλακές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ένας από τους πιο σκληρούς εγκληματίες που βρίσκεται φυλακισμένος, «εμφάνισε» το 2015 γνωμάτευση του ΚΕΠΑ που τον παρουσιάζει να έχει αναπηρία σε ποσοστό 60%.

Ένα ποσοστό που όσο περνούσε μεγάλωνε μιας και παρόμοιο έγγραφο που παρουσίασε το 2016 έκανε λόγο για αναπηρία 81%, ενώ το 2017 το ποσοστό έφτασε στο 85%.

Η εξαπάτηση αποκαλύφθηκε όταν ένας υπάλληλος «μίλησε», με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ.

Δείτε ακόμη:

ΦΛΩΡΟΣ2

Αριστείδης Φλώρος: Η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε ανήκει… σε άλλον!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις