Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Η σοκαριστική φωτογραφία του Σο: “Κόντεψα να χάσω το πόδι μου” (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σοκαριστική φωτογραφία του Σο: “Κόντεψα να χάσω το πόδι μου” (pics-vid)

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ο Λουκ Σο, ο οποίος έχει κερδίσει πλήρως πια την εμπιστοσύνη του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης της ομάδας για τον μήνα Αύγουστο. https://twitter.com/ManUtd/status/1036962232066863105 Στο πλαίσιο της βράβευσής του όμως, ο Άγγλος αριστερός μπακ μίλησε και για τον τραυματισμό που θα μπορούσε όχι […]

-Luke-Shaw

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ο Λουκ Σο, ο οποίος έχει κερδίσει πλήρως πια την εμπιστοσύνη του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος παίκτης της ομάδας για τον μήνα Αύγουστο.

https://twitter.com/ManUtd/status/1036962232066863105

Στο πλαίσιο της βράβευσής του όμως, ο Άγγλος αριστερός μπακ μίλησε και για τον τραυματισμό που θα μπορούσε όχι μόνο να βάλει τέλος στην καριέρα του, αλλά και να τον αναγκάσει να χάσει τελείως το πόδι του.

Παρά λίγο να χάσω το πόδι μου. Ήμουν πραγματικά κοντά στο να χάσω το πόδι μου. Δεν το ήξερε κανείς αυτό, αφού κι εγώ το έμαθα έξι μήνες μετά, όταν μου το είπε ο γιατρός.

Έχω ακόμα δυο ουλές στο πόδι μου χαμηλά, αφού έπρεπε να το ανοίξουν στο χειρουργείο για να βγουν οι θρόμβοι του αίματος. Πλέον νιώθω απόλυτα δυνατός, όπως ήμουν πριν από το κάταγμα” ανέφερε ο Σο για τον σοκαριστικό τραυματισμό του το 2015, σε ένα ματς κόντρα στην Αϊντχόβεν.

https://twitter.com/nmihajl0v/status/1037031413390995459

Δείτε ακόμη:

«Η μεταγραφή του με εξέπληξε, δεν τον είχα φανταστεί μακριά από τη Μαδρίτη. Η αλήθεια είναι ότι έμεινα πολύ έκπληκτος, ωστόσο είναι μια ισχυρή ομάδα». Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ στη vecchia signora. Ο Αργεντίνος άσος, που φιλοξενήθηκε στο Catalunya Radio, πρόσθεσε ότι «χωρίς τον Κριστιάνο η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι λιγότερο δυνατή. Αντίθετα, η Γιουβέντους γίνεται ξεκάθαρο φαβορί για να κερδίσει το Champions League, επειδή ήδη είχε έναν πολύ καλό οργανισμό και σε αυτόν πρόσθεσε τον Κριστιάνο». Είναι όμως προφανές ότι και η Μπαρτσελόνα έχει ως στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης. «Πρέπει να το κερδίσουμε και πάλι» είπε ο Μέσι. «Προερχόμαστε από τρεις χρονιές στις οποίες αποκλειστήκαμε πάντα στους προημιτελικούς και η τελευταία φορά (ενάντια στη Ρόμα) ήταν ίσως η χειρότερη, βλέποντας πως τελείωσε ο πρώτος αγώνας, ενώ στη ρεβάνς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι».

Ο Μέσι μιλά πρώτη φορά για τη μεταγραφή του Ρονάλντο: «Η Γιουβέντους είναι πλέον φαβορί»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις