Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στην Πέλλα: Ερωτικά κίνητρα βλέπουν πίσω από το έγκλημα οι Αρχές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στην Πέλλα: Ερωτικά κίνητρα βλέπουν πίσω από το έγκλημα οι Αρχές

Τραγωδία με μία νεκρή και τρεις τραυματίες στην Κρύα Βρύση Πέλλας γύρω στις 9.40 το βράδυ. Ο 38χρονος πυροβόλησε 69χρονη, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ τραυμάτισε την 22χρονη εγγονή της ηλικιωμένης και τον 74χρονο σύζυγό της. Ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τραυματισμένος. Ο άνδρας προσπάθησε να […]

Τραγωδία με μία νεκρή και τρεις τραυματίες στην Κρύα Βρύση Πέλλας γύρω στις 9.40 το βράδυ.

Ο 38χρονος πυροβόλησε 69χρονη, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ τραυμάτισε την 22χρονη εγγονή της ηλικιωμένης και τον 74χρονο σύζυγό της.

Ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τραυματισμένος. Ο άνδρας προσπάθησε να να αυτοπυροβοληθεί, ενώ δέχθηκε επίθεση από οικείους και φίλους των θυμάτων, που επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.

Ο άντρας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Λόγω της σοβαρότητας όμως των τραυμάτων του οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά του στο Ιπποκράτειο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως προκύπτει από την ίδια ενημέρωση, η 22χρονη και ο 74χρονος διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και η υγεία τους δεν φαίνεται να εμπνέει κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Logos Pellas o φερόμενος ως δράστης έτεινε να πυροβολήσει την εγγονή και μπήκε μπροστά η γιαγιά της που χτυπήθηκε θανάσιμα. Στη συνέχεια η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει και τον βρήκε σοβαρά τραυματισμένο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας προσανατολίζονται στην εκδοχή τα κίνητρα του δράστη να ήταν ερωτικά και σε κάθε περίπτωση κάποια προσωπική διαφορά με την οικογένεια. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 38χρονος επισκέφθηκε γύρω στις 9.20 το βράδυ το σπίτι των θυμάτων, όπου φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον γιο της 69χρονης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αποχώρησε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα, αυτή τη φορά όμως οπλισμένος.

Από μαρτυρικές καταθέσεις προκύπτει ότι ο δράστης, φτάνοντας εξωτερικά της οικίας, άνοιξε πυρ με την καραμπίνα, με συνέπεια από τα σκάγια να τραυματιστεί θανάσιμα η γυναίκα.

Δείτε ακόμη:

PERIPOLIKO

Δυο αλλοδαποί σκότωσαν τον θείο του Γιώργου Καραμέρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις