Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Μεϊμαράκης επικεφαλής της ΝΔ στις Ευρωεκλογές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μεϊμαράκης επικεφαλής της ΝΔ στις Ευρωεκλογές

Ναι στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πλέον είναι το πρόσωπο που θα ηγηθεί της μάχης της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές Σε συνάντηση που είχαν χθες στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή συμφώνησαν ότι θα βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον Μάιο. Ο κ. Μεϊμαράκης άφηνε να εννοηθεί ότι […]

Μειμαρακης

Ναι στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πλέον είναι το πρόσωπο που θα ηγηθεί της μάχης της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές

Σε συνάντηση που είχαν χθες στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή συμφώνησαν ότι θα βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον Μάιο.

Ο κ. Μεϊμαράκης άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, με μόνη πιθανότητα, αν βρισκόταν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Ωστόσο μετά τη χθεσινή συνάντηση το ενδεχόμενο αυτό αποκλείστηκε.

Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε η στρατηγική του κόμματος ενόψει της ΔΕΘ αλλά και των εκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε τις απόψεις του κ. Μεϊμαράκη ενόψει του συνεδρίου του κόμματος τον Μάιο, στο οποίο  έχει οριστεί πρόεδρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις