Μήπως ήρθε η ώρα να την “κάνεις” και γρήγορα;

PLUS

Μήπως ήρθε η ώρα να την “κάνεις” και γρήγορα;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Νομίζεις πως βρήκες τον ιππότη σου, σέρνεσαι στα πατώματα και κάνεις ό,τι σου ζητήσει. Όμως τα βράδια που ξαπλώνεις κάτι σε τρώει. Ώπα. Αυτό μην το αγνοείς. Στον έρωτα, όλα είναι όμορφα κι αν όχι σίγουρα τα περισσότερα. Ο σύντροφός σου και η σχέση σου μαζί του, πρέπει σε γενικές γραμμές να σου δίνει χαρά. […]

04.09.2018 | 11:50

Νομίζεις πως βρήκες τον ιππότη σου, σέρνεσαι στα πατώματα και κάνεις ό,τι σου ζητήσει. Όμως τα βράδια που ξαπλώνεις κάτι σε τρώει. Ώπα. Αυτό μην το αγνοείς. Στον έρωτα, όλα είναι όμορφα κι αν όχι σίγουρα τα περισσότερα.

Ο σύντροφός σου και η σχέση σου μαζί του, πρέπει σε γενικές γραμμές να σου δίνει χαρά. Αν δεν χαμογελάς με την καρδιά σου και αισθάνεσαι ένα μαύρο σύννεφο να αιωρείται, ίσως πρέπει να ταρακουνηθείς.

Αρχικά, σκέψου αν ισχύουν τα παρακάτω.

 Δικαιολογείς την κακή του συμπεριφορά

Αν νιώθεις ήδη την ανάγκη να αναλύεις και να δικαιολογείς συμπεριφορές του που μέσα σου ξέρεις πως δεν είναι καλές, τότε έχεις στα χέρια σου τον πρώτο κακό οιωνό.

Δεν επιλύει τις διαφωνίες με διάλογο

Όλοι έχουν διαφωνίες! Αν όμως αποφεύγει να συζητήσει γι’αυτά μαζί σου, τότε αυτό στο μέλλον θα διαλύσει τη σχέση σας.

Δοκιμάζει τα όρια σου

Είτε αφορά τη σεξουαλική σας ζωή, την κοινωνική, την οικογενειακή εκείνος που θα καταπατήσει αυτά τα όρια είναι χειριστικός και αυταρχικός.

Κακολογεί τις πρώην του

Σημαίνει πως στην ουσία δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οτιδήποτε πήγε στραβά.

Έχεις κακή διαίσθηση

Δύσκολα θα το παραδεχτείς αλλά σίγουρα θα το νιώσεις. Αν «κάτι» σου λέει πως δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που μπορεί να σταθεί πλάι σου, φύγε. Αν κάποιος είναι ασυνεπής, δεν έχει υπομονή, δεν σε ακούει, απλά φύγε. Γρήγορα.

Για όλα φταις εσύ

Ένα από τα βασικότερα καμπανάκια μίας νέας σχέσης είναι όταν τα πάντα αφορούν εκείνον. Αν του μιλήσεις για κάτι που σε ενόχλησε και εκείνος αποφύγει να απαντήσει και, αντιθέτως, αρχίσει να μιλάει για όσα κάνεις εσύ που τον ενοχλούν, ξέρεις πως δεν θα σε ακούσει ποτέ πραγματικά. Αυτή η συμπεριφορά είναι δείγμα ναρκισσισμού.

Πιστεύει πως έχει ιδιαίτερα δικαιώματα

Δεν μπορεί να υπάρξει ισότιμα σε μία σχέση και περιμένει πως πάντα θα δίνεις ή θα κάνεις πιο πολλά. Νιώθεις ότι σε χρησιμοποιεί; Μάλλον γιατί το κάνει.

Σε κατακρίνει, σε απορρίπτει, σε αγνοεί

Αν νιώθεις πως οι ανάγκες σου δεν ακούγονται, ή πως δεν τις παίρνει στα σοβαρά, ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση και να φύγεις.

Μην το σκέφτεσαι πολύ γιατί δεν θα το κάνεις ποτέ. Να θυμάσαι, το «μέσα» μας, είναι πάντα αυτό που με τον τρόπο του, μας λέει την αλήθεια…

Δείτε ακόμη:

5 & 1 λόγοι, που μετά τις διακοπές έρχεται ο χωρισμός
Exit mobile version