Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέα πρόκληση της Ρομπέρτις: Πόζαρε γυμνή στο προσκύνημα της Παναγίας της Λούρδης (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα πρόκληση της Ρομπέρτις: Πόζαρε γυμνή στο προσκύνημα της Παναγίας της Λούρδης (vid)

Η Ντέμπορα ντε Ρομπέρτις «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά στο καθολικό προσκύνημα της Παναγίας της Λούρδης στη νοτιοδυτική Γαλλία. Οι πιστοί έμειναν άφωνοι όταν είδαν μια γυναίκα να ξεγυμνώνεται μπροστά στο διάσημο άγαλμα της Παναγίας. Η  Ρομπέρτις, που είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις σε διάφορες τοποθεσίες στη χώρα, έμεινε μόνον μ’ ένα γαλάζιο βέλο στο […]

debora

Η Ντέμπορα ντε Ρομπέρτις «ξαναχτύπησε», αυτή τη φορά στο καθολικό προσκύνημα της Παναγίας της Λούρδης στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Οι πιστοί έμειναν άφωνοι όταν είδαν μια γυναίκα να ξεγυμνώνεται μπροστά στο διάσημο άγαλμα της Παναγίας.

Η  Ρομπέρτις, που είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις σε διάφορες τοποθεσίες στη χώρα, έμεινε μόνον μ’ ένα γαλάζιο βέλο στο κεφάλι και έφερε τα χέρια της σε στάση προσευχής μπροστά στους προσκυνητές.

Μια γυναίκα προσπάθησε να σκεπάσει την 34χρονη, μέχρι να φθάσει η αστυνομία και να τη συλλάβει.

Η αυτοαποκαλούμενη «φιλο-φεμινίστρια καλλιτέχνις» τέθηκε υπό κράτηση για λίγες ώρες, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 19 Μαΐου του ερχόμενου έτους για σεξουαλική επίδειξη».

Δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για επδειξιμανία.

Τον περασμένο Οκτώβριο ξεγυμνώθηκε στο Μουσείο του Λούβρου μπροστά από τη «Μόνα Λίζα» του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες, που αποσύρθηκαν λίγο μετά την έναρξη της δίκης.

Όπως είπε στο δικαστήριο η εμφάνισή της αποσκοπούσε στο να θέσει το ερώτημα «για το ποια η θέση της γυναίκας στην ιστορία της τέχνης. Γι’αυτό είναι απαραίτητο να κάνω εμφανίσεις σε μουσεία».

Από την πλευρά της, η συνήγορος υπεράσπισης της Ντέμπορα Ντι Ρομπέρτις, υποστηρίζει πως δεν μπορεί να σταθεί κατηγορία για “επιδειξιομανία” καθώς η 33χρονη δεν ενόχλησε σεξουαλικά κάποιον από τους επισκέπτες του μουσείου.

Αν και αποσύρθηκε η κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς, η Ντε Ρομπέρτις καταδικάστε σε 35 ώρες κοινωνικής εργασίας επειδή δάγκωσε έναν φύλακα του μουσείου, όταν προσπάθησε να την απομακρύνει.

Δείτε ακόμη:

Αποτέλεσμα εικόνας για deborah de robertis

Ρομπέρτις: Άνοιξε τα πόδια της χωρίς εσώρουχο, μπροστά στη Μόνα Λίζα (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις