Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σήμερα το αντίο στην Κάλλια – Η στιγμή που τη βγάζουν από το φαράγγι (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το αντίο στην Κάλλια – Η στιγμή που τη βγάζουν από το φαράγγι (vid)

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα το όμορφο κορίτσι που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από μεγάλο ύψος στο φαράγγι του Αμπά. Στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στο Σκαλάνι Ηρακλείου θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί η κηδεία της 31χρονης νηπιαγωγού Κάλλιας, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πτώση στο φαράγγι του Αμπά […]

Στις 11:00 το τελευταίο «αντίο»

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα το όμορφο κορίτσι που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από μεγάλο ύψος στο φαράγγι του Αμπά.

Στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στο Σκαλάνι Ηρακλείου θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί η κηδεία της 31χρονης νηπιαγωγού Κάλλιας, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πτώση στο φαράγγι του Αμπά κατά την διάρκεια πεζοπορίας.

Ωστόσο νωρίτερα, όπως αναφέρει το neakriti.gr, θα ξεκινήσει η πομπή από το σπίτι της οικογένειας, που βρίσκεται στην πλατεία Σινάνη στον Μασταμπά Ηρακλείου, με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους της άτυχης κοπέλας να την αποχαιρετούν για τελευταία φορά.

Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπαιδευτηρίου «Το Παγκρήτιον» πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη της άτυχης συναδέλφου Κάλλιας Μηλιαρά και αποφασίστηκε αντί στεφάνου να κατατεθεί το ποσό των 200 ευρώ υπέρ της ενορίας Αγίου Δημητρίου Σκαλανίου.

Ολονύχτιες ήταν οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ στο φαράγγι για να ανασύρουν την άτυχη Κάλλια

Η 30χρονη εκπαιδευτικός Κάλλια Μηλιαρά έκανε αναρρίχηση την περασμένη Κυριακή με τον φίλο της στο φαράγγι του Αμπά, όταν έχασε την ισορροπία της, έπεσε στο κενό από ύψος 65 μέτρων και έχασε τη ζωή της.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού από το σημείο που έχασε τη ζωή της η άτυχη Κάλλια Μηλιαρά ήταν πολύωρη, λόγω του δύσβατου της περιοχής.

Το Κρήτη tv στο δελτίο ειδήσεών του παρουσίασε βίντεο με τις ολονύχτιες προσπάθειες των κλιμακίων της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής να ανασύρουν το φορείο με την άτυχη κοπέλα με κάθετη ανάβαση από το φαράγγι.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας μετά από προσπάθειες κατάφερε να προσγειωθεί δύο φορές στην περιοχή του φαραγγιού περιμένοντας για να παραλάβει το φορείο, όμως, στάθηκε αδύνατο να συνδράμει περαιτέρω στην επιχείρηση.

«Ο χρόνος είχε κυλήσει σχεδόν αμέσως αρνητικά», αναφέρει ο διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ κ. Γιώργος Τσακαλάς στην ΚΡΗΤΗ TV. «Λόγω της σαθρότητας του εδάφους εμείς πραγματοποιήσαμε την ανάσυρση από την πλευρά την απότομη, την κάθετη και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος και για τους διασώστες και για ολόκληρη την επιχείρηση», τόνισε.

Δείτε ακόμη:

Πένθος στην Κρήτη για την Κάλλια που σκοτώθηκε στο φαράγγι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις