Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος της 20χρονης στο γιοτ στην Κεφαλονιά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος της 20χρονης στο γιοτ στην Κεφαλονιά

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον θάνατο της Sinead McNamara, που βρέθηκε κρεμασμένη στο γιοτ Mayan Queen IV ενώ αυτό βρισκόταν στην Κεφαλονιά. Το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε απαγχονισμένο όμως οι συνθήκες του θανάτου της, που για την ώρα αποδίδεται σε αυτοκτονία, εξακολουθούν να βρίσκονται στο σκοτάδι. Στην κατοχή των ελληνικών αρχών, που ερευνούν την […]

Sinead McNamara

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον θάνατο της Sinead McNamara, που βρέθηκε κρεμασμένη στο γιοτ Mayan Queen IV ενώ αυτό βρισκόταν στην Κεφαλονιά.

Το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε απαγχονισμένο όμως οι συνθήκες του θανάτου της, που για την ώρα αποδίδεται σε αυτοκτονία, εξακολουθούν να βρίσκονται στο σκοτάδι.

Στην κατοχή των ελληνικών αρχών, που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται video από τις κάμερες ασφαλείας του γιοτ, το οποίο, σύμφωνα με το news.com.au, φέρεται να έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές της ζωής της.

Εκτός από το video, οι αρχές εξετάζουν και το κινητό της άτυχης κοπέλας και κυρίως τα μηνύματα που ίσως δέχτηκε ή έστειλε το μοιραίο βράδυ.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε η σορό του 20χρονου μοντέλου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσουν εβδομάδες ή ακόμα και μήνες για να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο με σχοινιά στην πρύμνη του γιοτ όπου εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Έκανε την τελευταία της βάρδια στο Mayan Queen IV, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, όταν έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της.

Η Sinead McNamara περίμενε τη μητέρα και την αδερφή της για να περάσει μαζί τους μερικές μέρες διακοπών, πριν επιστρέψει στην Αυστραλία.

Ακόμα μια τραγική λεπτομέρεια είναι ότι την ώρα που η Sinead άφηνε την τελευταία της πνοή η μητέρα της Kylie και η αδερφή της Lauren ταξίδευαν στην Ελλάδα για να την συναντήσουν και να πάνε διακοπές. Έμαθαν τα τραγικά νέα ενώ άλλαζαν πτήση! Μάλιστα το νεαρό μοντέλο φαίνεται να τις περίμενε πως και πως όπως φάνηκε από μια ανάρτηση λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της.

«Χρόνια πολλά στην πιο φανταστική μεγάλη αδερφή που θα μπορούσα να έχω! Πέντε ημέρες μέχρι να σε δω!, έγραψε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/Bm8vOOBHziH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

https://www.instagram.com/p/BlxlRJnHk9n/?taken-by=sineadmcnamara

Το ανατριχιαστικό μήνυμα

Αυτό που έχει τραβήξει την προσοχή των Αυστραλιανών ΜΜΕ είναι άλλο ένα post που ανέβασε στο instagram.

«Πάρτε με πίσω εκεί που η μόνη μου έγνοια ήταν να μην σπάσω το κεφάλι μου».

https://www.instagram.com/p/BmqVv9InDEI/?taken-by=sineadmcnamara

«Μη δείτε το παιδί σας»

Αφού ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή, η σορός της άτυχης 20χρονης θα επιστρέψει στην Αυστραλία για να ταφεί. Στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη η μητέρα και η αδερφή της, που βρίσκονταν εν πτήσει όταν έμαθαν τα τραγικά νέα.

Μια ακόμη σοκαριστική πτυχή της υπόθεσης είναι αυτή που φέρνει στο φως η Daily Mail. Όπως αναφέρει, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό, συμβούλευσε τη μητέρα και την αδερφή της να μην επισκεφτούν το νεκροτομείο!

«Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι απέτρεψε τη μητέρα της Sinead McNamara, Κάιλι και την αδερφή της Λόρεν, από το να επισκεφτούν τη σορό της στο νοσοκομείο, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να πάνε να τη δουν σε τόσο κακή κατάσταση», αναφέρει η Daily Mail.

Δείτε ακόμη:

Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονης σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις