Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το αστείο του Κοτζιά σε κοριτσάκι – Γέλασε… μόνος του (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αστείο του Κοτζιά σε κοριτσάκι – Γέλασε… μόνος του (vid)

Ορεξούλες είχε ο Νίκος Κοτζιάς, στη βόλτα που έκανε με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην παραλία της Σμύρνης, μετά από τα εγκαίνια του ελληνικού προξενείου. Χαρακτηριστική είναι η προσπάθεια του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών να διασκεδάσει ένα κοριτσάκι. Ο κ. Κοτζιάς πλησίασε τον πατέρα της μικρής, που την κρατούσε στην αγκαλιά του, και τον […]

κοτζιας

Ορεξούλες είχε ο Νίκος Κοτζιάς, στη βόλτα που έκανε με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην παραλία της Σμύρνης, μετά από τα εγκαίνια του ελληνικού προξενείου.

Χαρακτηριστική είναι η προσπάθεια του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών να διασκεδάσει ένα κοριτσάκι.

Ο κ. Κοτζιάς πλησίασε τον πατέρα της μικρής, που την κρατούσε στην αγκαλιά του, και τον ρώτησε πώς την λένε. Ο υπουργός της χάιδεψε τα μαλλιά, ενώ μετά έβαλε το δάχτυλό του στο στόμα και έκανε «πλοπ».

Ο κ. Τσαβούσογλου έκανε απλώς ένα χειροφίλημα στη μικρή ενώ ο κ. Κοτζιάς ακόμη… γελούσε με το «πλοπ» που δεν άρεσε και τόσο στη μικρούλα.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 3:40 του βίντεο

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του ελληνικού προξενείου, αντάλλαξαν πάλι αστειάκια.

Πάνω από τη Σμύρνη έκαναν χαμηλές πτήσεις τουρκικά μαχητικά, και ο θόρυβος κάλυπτε τις δηλώσεις τους. Ο Έλληνας ΥΠΕΞ έδειξε προς τα πάνω με το χέρι του στον κ. Τσαβούσογλου και εκείνος του απάντησε γελώντας «Δεν είσαι εσύ ο στόχος τους, μην ανησυχείς» και ο Έλληνας υπουργός αποκρίθηκε γελώντας «Νόμιζα πως είναι από την ελληνική αεροπορία».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 0:50 του βίντεο

Δείτε ακόμη:

Διπλωματικό επεισόδιο Κοτζιά – Τσαβούσογλου στα εγκαίνια του ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις