Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργιάδης: «Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: «Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών»

  Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ρ/σ «Real FM 97.8», ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Β΄ Αθηνών κ.  Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την ως την χειρότερη όλων των εποχών. «Είναι η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Άφησαν τους ανθρώπους να καούν, έδωσαν τη Μακεδονία, μας φόρτωσαν με 100 δισεκατομμύρια […]

 

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ρ/σ «Real FM 97.8», ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Β΄ Αθηνών κ.  Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την ως την χειρότερη όλων των εποχών. «Είναι η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Άφησαν τους ανθρώπους να καούν, έδωσαν τη Μακεδονία, μας φόρτωσαν με 100 δισεκατομμύρια χρέη και έβγαλαν τους εγκληματίες από τη φυλακή με το νόμο Παρασκευόπουλου. Πρέπει να φύγουν και να έρθει μια κανονική κυβέρνηση. Κεντρικός στόχος μας είναι να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το θέμα της Novartis, δήλωσε πως «η Νovartis έχει σημειώσει τα μεγαλύτερα κέρδη της τελευταίας δεκαετίας. Αντιθέτως, επί της δικής μου θητείας στο Υπουργείο Υγείας, είχε τις μεγαλύτερες ζημίες». Παράλληλα, πραναήγγειλε πως θα κινηθεί δικαστικά κατά της εταιρείας.

Όσον αφορά στο θέμα των εκλογών, ανέφερε πως «μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει φέτος εκλογές. Το 2018 πέρασε ως εκλογική χρονιά, πάμε για το 2019. Δεν αποκλείω να γίνουν στο τέλος του 2019. Όταν χάνεις με 15 – 20 μονάδες διαφορά, δεν πατάς εύκολα το κουμπί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

maximou

Πέντε ερωτήματα του Μαξίμου για τον Γρηγόρη Δημητριάδη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις