Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Microlino: Ελβετική έμπνευση στους δρόμους της Ευρώπης
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Microlino: Ελβετική έμπνευση στους δρόμους της Ευρώπης

Στα τέλη του έτους αναμένεται να αρχίσει η παραγωγή του ελβετικής έμπνευσης και ιταλικής κατασκευής micro car Microlino, το οποίο έχει πλέον ευρωπαϊκή έγκριση. Πρόκειται για το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Θα είναι διθέσιο και θα κοστίζει 12.000€. Το μοντέλο βασίζεται στην ιδέα της BMW Isetta της δεκαετίας του 50. Αυτό σημαίνει πως […]

Στα τέλη του έτους αναμένεται να αρχίσει η παραγωγή του ελβετικής έμπνευσης και ιταλικής κατασκευής micro car Microlino, το οποίο έχει πλέον ευρωπαϊκή έγκριση. Πρόκειται για το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Θα είναι διθέσιο και θα κοστίζει 12.000€. Το μοντέλο βασίζεται στην ιδέα της BMW Isetta της δεκαετίας του 50. Αυτό σημαίνει πως η είσοδος και η έξοδος των δύο επιβατών γίνεται από το εμπρός μέρος, στο οποίο βρίσκεται η πόρτα.

Με εσωτερικό μήκους 240 εκατοστών, ενιαίο κάθισμα για τους επιβάτες, στάνταρ ηλιοροφή και χώρο αποσκευών 300 λίτρων, το Microlino σίγουρα αποτελεί μια ασυνήθιστη πρόταση. Η κατασκευή του αυτοκινήτου θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της Tazzari στη βόρεια Ιταλία, ενώ οι παραγγελίες θα αφορούν αρχικά μόνο την Ελβετία, με τη Γερμανία να είναι δεύτερη στη σειρά και να ακολουθούν και άλλες χώρες τις Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βιώσιμη κινητικότητα με φυσικό αέριο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις