Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πίσω στις φυλακές ο Αριστείδης Φλώρος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίσω στις φυλακές ο Αριστείδης Φλώρος

Πίσω στις φυλακές Χαλκίδας ο Αριστείδης Φλώρος. Ο 39χρονος βρισκόταν στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες, μετά την απόφαση να ακυρωθεί το βούλευμα της αποφυλάκισής του. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο. Πλέον, επιστρέφει στη φυλακή για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή κάθειρξης 21 ετών που του έχει επιβληθεί. Τις επόμενες ημέρες ο […]

floros

Πίσω στις φυλακές Χαλκίδας ο Αριστείδης Φλώρος.

Ο 39χρονος βρισκόταν στη ΓΑΔΑ τις προηγούμενες ημέρες, μετά την απόφαση να ακυρωθεί το βούλευμα της αποφυλάκισής του.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο. Πλέον, επιστρέφει στη φυλακή για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή κάθειρξης 21 ετών που του έχει επιβληθεί.

Τις επόμενες ημέρες ο Φλώρος αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα Διαφθοράς, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για τις συνθήκες πιστοποίησης της αναπηρίας του.

Να σημειωθεί ότι χθες αποκαλύφθηκε ότι η επανεκτίμηση του ιατρικού φακέλου του Αριστείδη Φλώρου μείωσε το ποσοστό αναπηρίας του στο 55%, από 70%, ενώ δύο γιατροί του «Ευαγγελισμού» δήλωσαν δημοσίως ότι στα πιστοποιητικά αυτά έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή τους και ουδέποτε έχουν εξετάσει τον 39χρονο και έχουν υπογράψει κάποιο έγγραφο.

Δείτε ακόμη:

Ευαγγελισμος

Ζακυνθινός για Φλώρο: Ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από την πλαστογραφία, το ομολόγησε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις