Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χατζηδάκης: Χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε και ο Φλώρος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε και ο Φλώρος

Χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε μεταξύ άλλων και ο Αριστείδης Φλώρος τόνισε μιλώντας  στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. «Πέρασαν ένα νόμο που διευκολύνει τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματιών, εκατοντάδες εγκληματίες που έχουν κάνει νέα εγκλήματα βγήκαν έξω με το νόμο Παρασκευόπουλου και έχουν βγει και μεγάλα ονόματα» σημείωσε. «Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πιστοποίησε […]

Χατζηδακης

Χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου αποφυλακίστηκε μεταξύ άλλων και ο Αριστείδης Φλώρος τόνισε μιλώντας  στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

«Πέρασαν ένα νόμο που διευκολύνει τις αποφυλακίσεις διαφόρων εγκληματιών, εκατοντάδες εγκληματίες που έχουν κάνει νέα εγκλήματα βγήκαν έξω με το νόμο Παρασκευόπουλου και έχουν βγει και μεγάλα ονόματα» σημείωσε.

«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων πιστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι η αποφυλάκιση Φλώρου οφείλεται στο νομό Παρασκευόπουλου, με ένα πιστοποιητικό βγαίνει ο Φλώρος έξω χωρίς να κοιτάξει περαιτέρω το θέμα το Συμβούλιο Φυλακών» σχολίασε.

Η Ελλάδα είναι πρώτη σε φόρους στην Ευρώπη και τελευταία, ή από τις τελευταίες στο ρυθμό ανάπτυξης, πρόκειται για σκηνικό στην οικονομία που θα έπρεπε να μας τρομάζει δήλωσε, στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, όσον αφορά την οικονομία.

«Είμαστε στον πάτο του πίνακα στην ανάπτυξη, και σε επενδύσεις είμαστε στις μισές από το 2007» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

«Δεν θα γίνουν επενδύσεις επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι με προσευχές πρέπει να γίνει ελκυστική η οικονομία. Έχουμε δυο προβλήματα: μεγάλοι φόροι και εισφορές» εξήγησε.

«Ήμασταν ήδη ψηλά σε φόρους το 2014 – 2015 ήμασταν τέταρτοι – πέμπτοι το λέω μόνος μου, και φτάσαμε πρώτοι» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Επέμεινε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ως κυβέρνηση θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% με προτεραιότητα στους φτωχότερους. «20% μείωση την πρώτη χρονιά 10% τη δεύτερη» διευκρίνισε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης αποσαφήνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα προχωρήσει σε μείωση φόρων των επιχειρήσεων από το 29% στο 24% «για να στείλουμε το μήνυμα στους επιχειρηματίες ότι είμαστε μια χώρα φιλική στην επιχειρηματικότητα, που είναι μοχλός για νέες θέσεις εργασίας».

«Με φορολογικούς συντελεστές 22% ο εργαζόμενος ή ο συνταξιούχος δίνει ένα μισθό το χρόνο» στόχος είναι η μείωση στο 9% εξήγησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Δείτε ακόμη:

ΦΛΩΡΟΣ2

Αριστείδης Φλώρος: Η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε ανήκει… σε άλλον!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις