Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χολέμπας: Ακόμη και μέλη της οικογένειάς μου άλλαξαν όταν έβγαλα χρήματα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χολέμπας: Ακόμη και μέλη της οικογένειάς μου άλλαξαν όταν έβγαλα χρήματα

  Το καλύτερο πρόσωπό του δείχνει φέτος ο Χολέμπας στη Γουότφορντ Η ομάδα σημείωσε το τρία στα τρία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Premier League, ενώ ο ίδιος μετράει ήδη δύο ασίστ και ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Ο Έλληνας αριστερός ακραίος μίλησε στον Guardian και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε προσωπικά ζητήματα […]

 

xose-xolempas

Το καλύτερο πρόσωπό του δείχνει φέτος ο Χολέμπας στη Γουότφορντ

Η ομάδα σημείωσε το τρία στα τρία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Premier League, ενώ ο ίδιος μετράει ήδη δύο ασίστ και ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο Έλληνας αριστερός ακραίος μίλησε στον Guardian και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε προσωπικά ζητήματα που συνάντησε στην καριέρα του και στον τρόπο με τον οποίο η συμπεριφορά κοντινών του ανθρώπων άλλαξε απέναντί του λόγω των χρημάτων που έβγαλε από το ποδόσφαιρο.

«Χρειάστηκε στη ζωή μου να παλέψω κάθε μέρα και το καλό είναι ότι γνώριζα πως είναι να ζεις είτε με χρήματα είτε χωρίς. Είδα ανθρώπους να αλλάζουν απέναντί μου, ακόμα και μέλη της οικογένειάς μου, και όλα έχουν να κάνουν με τα χρήματα. Οι θείοι μου μου ζήτησαν κάτι τέτοιο.

χολεμπασ

Δεν είμαι το πορτοφόλι σας, χρειάστηκε να τους πω. Δεν έχω επαφή με αρκετούς ανθρώπους πλέον και χρειάζεται να είμαι πολύ προσεκτικός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χολέμπας, ο οποίος μίλησε και για το επίπεδο της Premier League με τη Γουότφορντ συγκριτικά και με όσα έζησε με Ολυμπιακό και Ρόμα στο παρελθόν.

«Έπαιξα σε μεγαλύτερους συλλόγους και εκεί η φιλοσοφία είναι διαφορετική σε σχέση με εδώ. Χρειάστηκε να δουλέψω αρκετά καθώς τα πάντα είναι διαφορετικά. Παίζεις στη Γουότφορντ. Είναι ένας καλός σύλλογος.

Τα πάμε καλά, αλλά γνωρίζω πως είναι το υψηλότερο επίπεδο, όπως στον Ολυμπιακό και στη Ρόμα. Παίζεις με διαφορετικούς παίκτες και με διαφορετική ποιότητα. Έχουμε ποιοτική ομάδα εδώ στη Γουότφορντ, επίσης, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο», σχολίασε.

Δείτε ακόμη:

Προτάσεις για Πρίγιοβιτς από Σπόρτινγκ και Μπορντό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις