Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νεκρή βρέθηκε η 31χρονη που έπεσε στο φαράγγι της Κρήτης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρή βρέθηκε η 31χρονη που έπεσε στο φαράγγι της Κρήτης

Θρήνος στο Ηράκλειο για τον τραγικό χαμό της 31χρονης νηπιαγωγού Κ.Μ. η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από τη μοιραία πτώση της στο φαράγγι του Αμπά στην απόληξη των Αστερουσίων Ορέων, στη διάρκεια πεζοπορίας. Η άτυχη εκπαιδευτικός από το Ηράκλειο, συνήθιζε να κάνει εκδρομές με την παρέα της. Η κυριακάτικη εξόρμηση στο φαράγγι του Αμπά, σε […]

Θρήνος στο Ηράκλειο για τον τραγικό χαμό της 31χρονης νηπιαγωγού Κ.Μ. η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από τη μοιραία πτώση της στο φαράγγι του Αμπά στην απόληξη των Αστερουσίων Ορέων, στη διάρκεια πεζοπορίας.

Η άτυχη εκπαιδευτικός από το Ηράκλειο, συνήθιζε να κάνει εκδρομές με την παρέα της.

Η κυριακάτικη εξόρμηση στο φαράγγι του Αμπά, σε μια περιοχή αχαρτογράφητη και αρκετά επικίνδυνη, αποδείχθηκε μοιραία.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μία και μισή μετά το μεσημέρι, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε μία κλήση συνδρομής σε βοήθεια από συνοδοιπόρο της Κ.Μ.

Η νηπιαγωγός Κ.Μ που έχασε τη ζωή της σε ηλικία 31 ετών -Φωτογραφία: cretapost.gr

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 7 πυροσβέστες με δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύργου και της 3ης ΕΜΑΚ ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βρισκόταν σε πλήρη ετοιμότητα.

Η νεαρή πεζοπόρος έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Η νηπιαγωγός κείτονταν σε ένα ιδιαίτερα δύσβατο σημείο, όπου η ομάδα διάσωσης μπορούσε να προσεγγίσει μόνο πεζή.

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών, η 31χρονη δεν άντεξε στα βαριά της τραύματα και άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο.

Το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας επιχείρησε τουλάχιστον δύο φορές να προσεγγίσει το σημείο προκειμένου να μεταφερθεί η σορός της Κ.Μ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις