Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα που εντυπωσίασε στην ορκωμοσία
LIFESTYLE

Η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα που εντυπωσίασε στην ορκωμοσία

Συνόδευσε τη μητέρα της Κατερίνα Παπακώστα, νέα υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για την Άντζελα Σιδηροπούλου, που παρότι έχει μητέρα πολιτικό, δηλώνει ότι δεν θέλει καμία σχέση με τον χώρο. Γι’ αυτό και ακολούθησε τον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα της υποκριτικής και του τραγουδιού. […]

Συνόδευσε τη μητέρα της Κατερίνα Παπακώστα, νέα υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για την Άντζελα Σιδηροπούλου, που παρότι έχει μητέρα πολιτικό, δηλώνει ότι δεν θέλει καμία σχέση με τον χώρο. Γι’ αυτό και ακολούθησε τον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα της υποκριτικής και του τραγουδιού.

Η Άντζελα σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη, στο πλευρό του οποίου έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο, ενώ έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή και έχει κάνει και το πέρασμά της από την τηλεόραση ως guest στο πετυχημένο σίριαλ «Οι συμμαθητές».

Πέρυσι η Άντζελα Σιδηροπούλου, επιχείρησε τα πρώτα της βήματα και στον χώρο του τραγουδιού, παρουσιάζοντας το πρώτο της single που έχει τίτλο «Καλοκαίρι έρχεται», ενώ λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησε και ένα ακόμα single με τίτλο «Εύθραυστον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μια συγκινητική τοιχογραφία στη μνήμη του Ρόμπιν Γουίλιαμς

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις