Μπέρνλι-Ολυμπιακός 1-1  

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπέρνλι-Ολυμπιακός 1-1  

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Προβληματικός στην κυκλοφορία της μπάλας, αδύναμος στο ψηλό παιχνίδι και χωρίς τελικές προσπάθειες, εμφανίστηκε χθες ο Ολυμπιακός  στο Τερφ Μορ για να αντιμετωπίσει την Μπέρνλι στο επαναληπτικό μεταξύ τους παιχνίδι. Παρόλα αυτά, κατάφερε να αποσπάσει την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με γκολ του Ποντένσε και έτσι θα είναι στην κλήρωση για τους ομίλους του Europa […]

31.08.2018 | 09:17

Προβληματικός στην κυκλοφορία της μπάλας, αδύναμος στο ψηλό παιχνίδι και χωρίς τελικές προσπάθειες, εμφανίστηκε χθες ο Ολυμπιακός  στο Τερφ Μορ για να αντιμετωπίσει την Μπέρνλι στο επαναληπτικό μεταξύ τους παιχνίδι. Παρόλα αυτά, κατάφερε να αποσπάσει την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με γκολ του Ποντένσε και έτσι θα είναι στην κλήρωση για τους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός στο πέμπτο του επίσημο φετινό παιχνίδι έκανε τη χειρότερή του εμφάνιση και γλίτωσε απ’ τα χειρότερα χάρις στην αστοχία των παικτών της Μπέρνλι σε πάμπολλες καλές ευκαιρίες. Το γκολ για τους ερυθρόλευκους μπήκε στο 83΄, όταν ο Χασάν πίεσε και έκλεψε ψηλά, ο Λάζαρος έδωσε ξανά στον Αιγύπτιο, που βρήκε τον Φορτούνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε αριστερά του στον Ποντένσε, που με υπέροχη ντρίμπλα έφερε στο δεξί και σκόραρε. Ο Πορτογάλος άξιζε το γκολ, ήταν ο μοναδικός που είχε απειλήσει για τον Ολυμπιακό. Η Μπέρνλι απάντησε αμέσως, αφού κυριάρχησε ξανά στον αέρα σε εκτέλεση κόρνερ. Ο Μι πήρε την κεφαλιά, ο Τσιμίκας έβγαλε πάνω από τη γραμμή και ο Βίντρα έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στα Τάρταρα ο ΠΑΟΚ

 

Exit mobile version