Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στόρμι Ντάνιελς: Σύντομο το σεξ με τον Τραμπ
LIFESTYLE

Στόρμι Ντάνιελς: Σύντομο το σεξ με τον Τραμπ

H 39χρονη πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της δημοσιοποίησης από την ίδια της ερωτικής της περιπέτειας με τον Αμερικανό πρόεδρο, όταν αυτός ήταν ακόμη επιχειρηματίας, επιχειρεί να αποκαθηλώσει σεξουαλικά τον Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Vogue», ισχυρίζεται πως στη μία και μοναδική ερωτική συνεύρεσή τους, […]

H 39χρονη πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της δημοσιοποίησης από την ίδια της ερωτικής της περιπέτειας με τον Αμερικανό πρόεδρο, όταν αυτός ήταν ακόμη επιχειρηματίας, επιχειρεί να αποκαθηλώσει σεξουαλικά τον Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Vogue», ισχυρίζεται πως στη μία και μοναδική ερωτική συνεύρεσή τους, ο Ντόναλντ Τραμπ υπήρξε εξαιρετικά σύντομος, τουτέστιν δίλεπτος.

Η συνάντηση Τραμπ και Στόρμι έγινε το 2006 σε ένα τουρνουά γκολφ στη Νεβάδα, όπως ισχυρίζεται η ίδια. Ο Τραμπ -τότε διάσημος τηλεπαρουσιαστής στις ΗΠΑ- την προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα απολαύσουν μαζί ένα δείπνο. Κατά την ίδια, το σεξ που ακολούθησε ήταν φιλικό και φυσιολογικό. Ο Tραμπ δεν την πίεσε να κάνει σεξ μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στάθης Δρογώσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επίσημα ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις