Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας: «Να ξανακερδίσουμε τον χώρο της εργασίας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: «Να ξανακερδίσουμε τον χώρο της εργασίας»

Ο Πρωθυπουργός επισημαίνει για τα εργασιακά ότι «στα τρία χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας, 1.000.000 άνθρωποι έχασαν την εργασία τους», ενώ θύμισε και τα ποσοστά της ανεργίας: 27,5% το 2014, 19,6% σήμερα.  «Δεν καταφέραμε να καλύψουμε ακόμη το ένα εκατ., καταφέραμε να καλύψουμε 300.000. Μεγάλος ο δρόμος μπροστά μας», αναγνώρισε ο πρωθυπουργός. «Αν υπάρχει μία προτεραιότητα […]

Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός επισημαίνει για τα εργασιακά ότι «στα τρία χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας, 1.000.000 άνθρωποι έχασαν την εργασία τους», ενώ θύμισε και τα ποσοστά της ανεργίας: 27,5% το 2014, 19,6% σήμερα.  «Δεν καταφέραμε να καλύψουμε ακόμη το ένα εκατ., καταφέραμε να καλύψουμε 300.000. Μεγάλος ο δρόμος μπροστά μας», αναγνώρισε ο πρωθυπουργός.

«Αν υπάρχει μία προτεραιότητα για αυτήν την κυβέρνηση, τη χώρα, το έθνος, είναι να ξανακερδίσουμε την εργασία στον τόπο μας. Με αξιοπρεπείς, καλά αμειβόμενες, με δικαιώματα δουλειές. Αυτά τα οκτώ χρόνια ο κόσμος του μόχθου υπέφερε πιο πολύ, όλοι περάσαμε δύσκολα ή… σχεδόν όλοι. Μια μικρή πλειοψηφία χρεοκόπησε τις επιχειρήσεις της και έβγαλε τα χρήματα στο εξωτερικό. Χρεοκοπημένες επιχειρήσεις-Στην ανεργία οι εργαζόμενοι-Εκατομμυριούχοι αυτοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παπακώστα: Η στιγμή στον «αέρα» που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ (vid)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις