Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάθης Δρογώσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επίσημα ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα
LIFESTYLE

Στάθης Δρογώσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επίσημα ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα

Ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης, που είχε ανοιχτά υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν αυτός έρθει στην εξουσία, φαίνεται πως έχει κάνει στροφή 180 μοιρών. Ο πρόσφατος δε ανασχηματισμός τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του, κάνοντάς τον να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα. Διατυπώνοντας τις απόψεις του στο twitter […]

Ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης, που είχε ανοιχτά υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν αυτός έρθει στην εξουσία, φαίνεται πως έχει κάνει στροφή 180 μοιρών. Ο πρόσφατος δε ανασχηματισμός τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του, κάνοντάς τον να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα.

Διατυπώνοντας τις απόψεις του στο twitter ανέφερε: «Οι συριζαίοι λοιπόν κάνουν υπουργούς ακροδεξιούς και μετά μας κατηγορούν ότι αν δεν τους στηρίξουμε “θα έρθει ο Κούλης”. Ο Συριζα είναι επίσημα ό,τι πιο γελοίο έχει περάσει από τη χώρα. Και όσο κάθεται στην εξουσία τόσο θα ανεβαίνει η ακροδεξιά».

Ενώ για τις κυρίες Παπακώστα και Μάρκου έγραψε: «Υφυπουργός προστασίας του πολίτη με ευαίσθητες αρμοδιότητες μια κυρία που έχει χαρακτηρίσει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες ως “κατσαρίδες”» και «Υφυπουργός ένας άλλος πασόκος που έβγαλε τις οροθετικές χρήστριες στα ΜΜΕ με μοιραία κατάληξη για δυο από αυτές».

Δείτε τις αναρτήσεις του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ένα βραβείο ΕΜΜΥ στη Μονή Βατοπεδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις