Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Έπιανε» την Ιατρική, αλλά προτίμησε την Αισθητική
ΕΛΛΑΔΑ

«Έπιανε» την Ιατρική, αλλά προτίμησε την Αισθητική

Πολλοί την κατακρίνουν, αλλά δεν μπορείς παρά να τη θαυμάσεις. Ο λόγος για τη Δέσποινα Τσελέντη του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων, η οποία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συγκέντρωσε συνολικά 19.010 μόρια. Με αυτά θα μπορούσε να εξασφαλίσει την εισαγωγή της στην Ιατρική, όπως μάλιστα της πρότειναν οι περισσότεροι. Σε πείσμα όλων, ωστόσο, η 18χρονη επέλεξε να ακολουθήσει […]

Πολλοί την κατακρίνουν, αλλά δεν μπορείς παρά να τη θαυμάσεις. Ο λόγος για τη Δέσποινα Τσελέντη του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων, η οποία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συγκέντρωσε συνολικά 19.010 μόρια. Με αυτά θα μπορούσε να εξασφαλίσει την εισαγωγή της στην Ιατρική, όπως μάλιστα της πρότειναν οι περισσότεροι.

Σε πείσμα όλων, ωστόσο, η 18χρονη επέλεξε να ακολουθήσει το όνειρό της, που ήταν να σπουδάσει αισθητική και μάλιστα στο νεοσύστατο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Όταν μάλιστα την ρώτησαν αν οι συγγενείς και οι καθηγητές της την παρακίνησαν να ξανασκεφτεί την απόφασή της, η ίδια σημείωσε πως, παρότι της μίλησαν για όλες της τις επιλογές, αποδέχθηκαν το όνειρό της και τη στηρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βγήκε να γιορτάσει την επιτυχία της στις Πανελλαδικές και σκοτώθηκε (pics)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις