Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ποια είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου

Σίγουρα αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις του κυβερνητικού ανασχηματισμού. Η αναβάθμιση της 30χρονης Κατερίνας Νοτοπούλου από υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σε υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης την καθιστά το νεότερο ηλικιακά μέλος της κυβέρνησης. Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε εκεί από το 17ο Λύκειο. Σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ […]

Σίγουρα αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις του κυβερνητικού ανασχηματισμού. Η αναβάθμιση της 30χρονης Κατερίνας Νοτοπούλου από υπεύθυνη του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σε υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης την καθιστά το νεότερο ηλικιακά μέλος της κυβέρνησης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε εκεί από το 17ο Λύκειο. Σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Παράλληλα, έχει ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Τον Μάιο του 2014 είχε αναλάβει το έργο της εκπροσώπου Τύπου της παράταξης «Θεσσαλονίκη Ανοικτή Πόλη» για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Από το 2016 είχε αναλάβει χρέη διευθύντριας του πρωθυπουργικό γραφείου στη Θεσσαλονίκη. Έχει ενεργό συμμετοχή στα κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης, λαμβάνοντας μέρος και υλοποιώντας καμπάνιες και δράσεις αλληλεγγύης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μητσοτάκης: Ναι στο κατώτατο όριο εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις